Az eredmények alapja egy nyelvi fejlődést vizsgáló teszt, ami rámutatott, hogy a kutyák akár 165 szót is meg tudnak tanulni (hasonlóan egy 2 éves gyerekhez), jelekkel és gesztusokkal egyetemben – míg a legintelligensebb ebek akár 250 szót is felismernek.

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
az intelligencialista végén olyan fajták állnak, mint a basset hound, buldog, beagle vagy az afgán agár.

Ismerek ilyen fajtájú kutyákat, tényleg nagyon buták...............
Garnela
@zia: Én még a rotikat sem tartom zseninek) A kutyavilág ügyvédei a tacsik, meg pulik..szerintem a németjuhász is mögöttük van)
zia
@Garnela: Saját élmény kérdése az egész. Nekem skót juhászom van, szerintem ő a legokosabb,
A harci kutyákat eleve nem kedvelem, tartok tőlük, mert ha rossz kezekbe kerülnek....... A doberman csodaszép állat mégsem szeretem.
Aztán meg van olyan amikor intelligenciában a túltenyésztett fajkutyákat messze felülmúlja valamilyen jól sikerült keverék kutya
Garnela
@zia: Na az utóbbit képviseli az enyém))) Nagymama bullmasztiff, nagypapa német juhász..tehát az anyuka feles, de Tiszta Masztiff a kinézete, csak kicsit kisebb meg nem folyik a nyála mert picit hosszabb az orra mint az igazi masztiffé..azt hittük hogy lesz Bullmasztiff apja a kölkeinek, de beelőzött a szomszéd tacsija)) na ez a koktél az én kutyám))És nagyon okos) És szép is..mindháromból van benne egy kicsi.
Garnela
Nem is volt még tacsin kívül fajtiszta kutyám. az előző, aki 2 éve 17 évesen halt meg, pl skót juhász(anya), német juhász(apa) keverék volt. És gyönyörű)9 és okos))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.