Miután kiderült férje hűtlensége, Andrea még nem tudta merre viszi a megcsalás hajója. Ha tudta volna mi vár rá, biztosan nem kínozta volna annyit a düh, kétségbeesés és a keserűség…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
@marlin: Látom már ,érted te viccet csak nem szereted....ide kell egy felkiáltójel !
Előítéletes vagyok úgyhogy Münchenbe nem megyek.! Házasságon kívüli ,de még házasságon belüli kapcsolatra sem vágyom ! Legalábbis rövid távú terveim közt nem szerepel !
SELIG
Kedves elvált vagy válni készülő nők!
Nagyon egyoldalú a cikk, mert a férfiak szemszögéből nincs megvilágítva a dolog. Félrekefélni, majd jól megkopasztani a férfit. Ezt a stratégiát nyomja az összes női magazin a még nem eléggé rafinált delikvenseknek. Az igazán rafinált nem olvas ilyeneket, csípőből jön belőle a kiszúrás meglepő tárháza.
Azt azért észre kéne venni, hogy nem fejős tehén az összes férfi. Pláne nem az, aki dolgozik hozza a pénzt és a kedves anyuka meg unalmában és mit tudom én milyen kedves barátnők által bemagyarázott indoktól vezérelve megtalálja a nagy Ő-t. Aztán lehet válni, kidobni a nyomorultat, mehet ahova akar és a gyerektartást meg kegyetlenül kiverni belőle.
Ebben persze a bíróság is partner sajnos!
Na persze vannak állatok is, de azért ismerjék be a nők, hogy nem csak megcsalásért, hanem sokkal kisebb indok miatt is divat lett a válás.
A megcsalás szemét dolog szerintem.
A feleségemet nem csaltam meg, nem ittam nem kártyáztam, nem szórtam a pénzt, dolgoztam becsületesen. Mégsem voltam jó, mert előkerült a régi szerelme és az újszülött gyerekünkkel lelépett a fenébe. A bíróságon persze nagy mellény és nagy igények.

Ez az én esetem, de azért kedves galgabriella hozzászólásához én ezt fűzném hozzá.
Nehéz dolog az együttlét.
zsuzsu
@SELIG: A megszólítás arra utal hogy hiányosak az információid.
A cikk címe az volt "Megcsalt a párom .Szörnyű érzés...Erről beszélgettünk és nem pedig arról, hogy megcsaljuk a párunkat.Ha esetleg valaki, nem ennek a szellemében szólt hozzá hát az az ő arca.én a magamét vállalom.Mindenkinek megvan a maga keresztje, valaki haragszik az egész világra emiatt van aki vigyorogva cipeli( mert talán úgy könnyebb)
Nem vagyunk egyformák ,mindkét nemből vannak jók is rosszak is és jelenlevők mindig az előbbi csoportba tartoznak.
denesmonika
@SELIG: A cikk egyébként utal arra is, hogy igenis helyes, ha a saját felelősségét is keresi az ember, ha megcsalta őt a párja.
Elsődleges célja azonban az érzések bemutatása volt, amin az ember végigmegy, ha kiderül a hűtlenség. Szerintem, ha egy komoly kapcsolatról beszélünk, amiben az ember érzelmileg is benne van, akkor egyáltalán nem kellemes érzések következnek.
Nem tartom helyesnek, ha egy nő csak a bankszámlája miatt ragaszkodik a férfihoz. Az egyedüllét valóban nehéz dolog, és függetlenül attól, hogy férfiról vagy nőről van szó, mindkettőnek tennie kell érte, és vigyázni kell rá.
SELIG
@zsuzsu: A cikk ezzel indul:
"Miután kiderült férje hűtlensége, Andrea még nem tudta merre viszi a megcsalás hajója. Ha tudta volna mi vár rá, biztosan nem kínozta volna annyit a düh, kétségbeesés és a keserűség…"

Utána a végén megemlíti:
"A teljesség igénye nélkül soroltam fel a leggyakoribb érzelmi válaszokat, arra az esetre, ha megcsalt a párod, a férjed, a feleséged, de ha kimaradt valami, amit te nagyon fontosnak gondolsz, bátran írd le!"
De szerintem az egész cikkben inkább a női viselkedésmódot írja le. A férfiak nem így élik meg.

@denesmonika:
Igaza van! Sajnos a tapasztalatom viszont engem megkeményített. A tágan vett ismeretségi körömben is tucatjával ismerek olyan családokat, ahol a feleség elment és bizony nagyon magasak voltak az anyagi követelések. Úgy, hogy elmentek és többnyire jogtalanul és pofátlanul lenyúlták a volt férjüket.
Na de azért ne tessék arra gondolni, hogy részrehajló vagyok. Ismerek szemét férjeket is, de szerintem nem 50 % az arány.

Az együttlét nehéz, az egyedüllét rosszabb!
gesa
A legrosszabb mégis a válásban szerintem nem is annyira a szeretett nő elvesztése, hanem az, hogy nem tudsz mindennap része lenni a gyermeked nevelésének. Sokszor az anya mindent elkövet a távol tartásra, mintegy bosszúként, de a pénz az kellene, minél több hagy pusztuljon bele szegény apuka. Szó ami szó nagyon sok aljas szándékú nő van mindenhol. Az is igaz, hogy ma könnyen szétrebbenek a párok, kis szócsata, aztán megy mindenki amerre lát. Bár az is elképzelhető ez a jó megoldás ahol még nincs gyerek, de ahol már van, nagyon meggondolandó ez a lépés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.