"Nagyjából ez volt, amit láttunk, tapasztaltunk, ha lesz jövőre is, biztosan nem megyünk el. Esetleg akkor, ha az ötletgazda Geszti Péter ki nem talál valami normálisabb lelátót, hogy valamit látni is tudjon az, aki nem a rendezők körébe tartozik…"

Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
a képek (és a honlap: www.vagta.hu ) alapján nekem ez inkább egy Nemzeti Raiffeisen Napnak tűnik...

értem én, hogy szponzoráció, meg biztos nagyon sok pénzzel támogatták, hogy szinte még a lovak is sárgák, de hát akkor is... érdekes az összkép.
hr
Akkor ezek szerint jól sikerült leírnom a lényeget.

Pontosan ez volt az, ami engem is zavart, mert ha a lényeget is látni lehetett volna, nem csak a sárgákat, akkor még csak-csak...
latorkuvasz
Aki szereti a lovas párékat, az biztosan élvezni fogja; ha jól értelmeztem a honlapot, akkor ma kezdődik a buli. De szerintetek nem hülyeség a helyszín? Értem én, Hősök tere, lovak, magyarok, stb, de akkor is, lehetett volna tágasabb helyen is, ahol parkolni is lehet pl... nem???
Edy Andre
Na végre! Kicsike sárga huszárokat akarok látni az időkerékben homok helyett.
hr
@latorkuvasz
Igen, ma kezdődik a "buli", de sanszos, hogy nem pakolnak újabb lelátókat a pálya köré....
A parkolás nem volt olyan vészes, sokkal nagyobb gáz, hogy ha kimész, szinte esélytelen, hogy élvezni tudd, mivel szinte semmit nem látsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.