Kutatások folynak bizonyítására: a növények is képesek egymással kommunikálni. Hatásuk ránk, ami nem bizonyított is, érezzük.

Forrás: edenkert.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
Vannak, akiket nemcsak az emberek utálnak.....
barben
Ma ismét elfelejtettem locsolni, tehát jogos az utálat.
anka
- engem nagyon szeretnek a virágaim! - a folyoson 120 db. van a lakásban 56 db. kb a kaktuszok és pozsgások a felét teszik ki. Sok munka van velük de szeretem csinálni mert meghálálják, pláne az orhideák sok-sok virággal. Ezt el kell mondanom: - kaptam egy tigris kaktuszt picibe, szépen nővőgetett 1 évre rá elkezdett bimbózni. A férjem zuhanyozásnál kimosta a zokniját és ráterítette a kandallóra. - arra felé mentem és lábszagot éreztem. Leszúrom, hogy milyen büdös a zoknija ő tiltakozik, hogy biztos nem az. Megszagoltam és nem az volt, a k. tetején ott volt a tigris kaktusz kinyílt a virága az volt olyan bödös de viszont gyönyörű!
barben
@ani57: Ez jó:)
A kaktuszok nálam is szépek. Lehet azért, mert azokat elfelejthetem meglocsolni?
anka
@barben: - azokat csak virágzásnál kell többször locsolni. Nekem a folyoson van a legtöbb kaktusz és van már egy méteres is. Novembertől márciusig 3× locsolom meg őket az untig elég akkor alszanak' de gyönyörüek.
rodeokutya
Süss neki sütit.Nekem is szokott a feleségem és mindig kiengesztelődöm...a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út...bár nálam 20 centivel lejjebb kell keresni a megoldást!
Nálam szépen terem a paradicsom...lehet azért mert szeretem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.