Míg szeptember eleje sokak számára az iskolakezdést, és a nyárutót jelenti, addig az országban minden ötödik ember egy probléma megoldására koncentrál: az allergiás tünetek csillapítására.

Forrás: Kamaszpanasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Renrol: anyukámat így tették tönkre...
Diamont Frost
@ugyeugye
Mifelénk valaki, ha harmadszor megy vissza ugyanahhoz az orvoshoz, hogy nem gyógyul, nem jó a gyógyszer,kellene valami más.....esetleg más vizsgálat,--- hát szabályosan kiutálják a rendelőből. és érezheti magát kellemetlenül.
Nagyon ritkán megyek orvoshoz, mert attól tartok, előbb-utóbb eltesznek láb alól, a fene-nagy tudományukkal!
Nem az egész embert nézik egyben, hanem csak a szivét, a máját, a tüdejét, holott az egész ember beteg..---- És ,amit az orvos mond, felír, az a szentirás.
..
Pedig a belgyógyász nem tud SEMMIT, mert nem lát semmit..
A sebész csak azt tudja , amit LÁT....
A proszectúrán már mindent tudnak és mindent látnak.... csak a fene megette az egészet!!!...:))

Mi történt anyukáddal??..
ugyeugye
@Renrol: allergia>asztma>kóros csontritkulás a gyógyszerektől.
Diamont Frost
@ugyeugye
Az nagyon durva..... akkor vigyáznia kell a törésekre, mert a csombnyaktörés szövődményei igen veszélyesek. Vigyáznia kell minden lépésére.
És rengeteg kalciumot fogyasztani C vitaminnal, hogy legalább egy kevés visszaépüljön....

Az én nagyobbik fiam gyerekkorában komoly asztmás volt, 5 évesen felvittük a Szabadsághegyi gyerekszanatóriumba. Ott volt három hétig. Minden vizsgálatot megcsináltak,minden allergént kimutattak, felgyógyszerezték, igy jöttünk haza.
Semmi poros helyre nem hehetett, csak víz, meg hó, földi sport semmi....-- lekopogom, évről évre javult, ma már csak ritkán fullad be, inkább csak sípol a tüdeje. Kiváncsi lennék egy csontsűrűség vizsgálatra, mert ő is kapott kemény szereket.
ugyeugye
@Renrol: ne is mondd! 4 éve elesett, jobb csukló, 2 éve bal könyék. ezer darabra. ezért is költöztettem őt is ide a közelembe. most viszonylag jól van. lámpázza magát bioptronnal, találtam nem messze egy holt-tengeri sóbarlangot, most oda is vettem neki bérletet, évente 2x gyógyfürdőbe jár és minden nap rengeteget sétál. de azt hiszem a nyugalom ér neki legtöbbet, h jó helyen van.
Diamont Frost
@ugyeugye
Te megteszed érte a maximumot...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.