Óriási, csábító keblek - sok férfi fantáziájában sejlik fel ez a kép. Ám a női kebleket nem csak a férfiak „kedvtelésére” alkotta meg a természet. Az evolúcióval foglalkozó kutatók hangsúlyozzák: a nagy melleknek egész más okai vannak.

Forrás: wellnesscafe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Joga
@Vera1944: Az valószínüleg nem számít, hogy kevesebbet termel, hanem az, hogy a férfiak agyában ezt indítja be, ez inkább nemi szelekció:)
tmartyn75
a nő nem fejőstehén, hogy a tej miatt nőjön nagyra a tőgye (elnézést!)!
ha a férfiak a nagy mellű nőket választották az idők folyamán, azok örökítették tovább a génjeiket, így az utódok is nagy mellűek lettek, ilyen az evolúció.
sokunk nagy örömére, nem igaz, uraim? :))
Rockxy
Ja azt majdnem elfelejtettem, hogy az evolúcióval foglalkozó agyament kutatók szerint a kis mellű nőknek miért nem nagy a mellük?
He?
tmartyn75
ők erősítik a szabályt és gazdagítják a plasztikai sebészeket! :)
gondolkodo
@Rockxy: Már azt is megfejtették! Azért, mert genetikailag kódoltan akkorára nőtt, amekkora! A "szilikon" nevű génpótlóval lehet növelni a méretet!

Van javaslatom még kutatási témára, de lehet, a kutatást a nők zokon vennék!
Rockxy
@gondolkodo: Én leginkább a kutatókat veszem zokon, bár nem vagyok nő.
A múltkor a csókot kutatta valamelyik okostojás, tegnap pedig a szeretkezés és a szerelmeskedés közötti különbség volt a legnagyobb problémája egy hígagyúnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.