Ha azt gondolnánk, hogy a náci orvosok csakis kegyetlenkedéseikről, emberkísérleteikről voltak híresek a harmincas években, akkor nagyon is tévedünk.

Forrás: geographic.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cinti
Tudom,hogy a kutatás-, az uj felfedezése minden téren ,igy az orvostudományban is nagyon fontos terület. Azonban a kegyetlen diktátort, és Mengelé dr.-t, ha annak kell nevezni, aki iszonyatos kegyetlenséggel végezte kisérleteit a szerencsétlen embereketn, akkor az kivánom, inkább ne "tanultunk" volna semmi a náci orvosoktól. Viszonylag nem vagyok idős,negyven sem, de amit hallottam, hozzáolvastam , néztem, köszönöm bőven elég egy életre. Biztosan más jobban v.esetlegesen másként meg fogja magyarázni, én nagyon szomoru dolognak tartom, holott a fejlődést szolgálta kegyetlenkedésük. Ez az én értékrendembe nem f é r bele.
adsl70
Azért vannak az önkéntést tesztek amiket végeznek és van amit ugye rabokon végeznek itt nem kell az emberekkel elszámolni és nincs műhiba per sem. Biztos sok mindent lehet nekik köszönni csak nem mindegy milyen áron.
antalaszka
Mit tanultunk a náci orvosoktól? Valoszinu sokmindent. Hisz a haborut kovetoen az amerikaiak atmentettek minden tudomanyt erinto anyagot.
Emlekszunk a Pernkopf anatomiai atlaszra es ami korotte tortent?
Az egyik legjobbnak velemenyezett es sokaig hasznalt, mig ki nem derult hogy az ilusztraciok megjelenitesehez naci aldozatokat hasznaltak, azaz a boncolt testeket.
Ez erkolcsi kerdes - elsodlegessen - es kevesbe orvostudomanyi. Errol szol a cikk, amit fentebb olvashattunk.

A tobbi meg mar tortenelem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.