Szép dolog riadalmat kelteni, de az már kevésbé, hogy rá akarnak bennünket kényszeríteni egy olyan oltásra, mely TÖBBET ÁRT, MINT HASZNÁL. Az EU-ban be van tiltva, nálunk nincs...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igaz
@latorkuvasz: Te elhiszed, hogy mindeféle tünet nélkül belehajon az ember egy influenza törzsbe?Az újság és tv ezt szajkózta.A család többi tagját karanténba zárták pedig semmi bajuk.Azért én utánna olvastam az influenzának és olyan nincs, hogy tünet mentesség.Tehát az illető nem ebbe halt bele.
Te beadatnál egy olyan oltást amit nem teszteltek?
Én soha mert szinte biztos, hogy mellékhatásai vannak.De az üzlet ami az oltóanyag mögött van milliárdos tétel.Nekik igazán nem drága a te életed.
gondolkodo
@Igaz: Amit Te írsz, közel áll az összeesküvés-elmélethez, mégis van benne igazság.
A híradások szerint a fiatal vérzéses-tüdőgyulladásba halt bele. A vér felköhögése, mint tünet, mégsem jelentkezett? Mert ha igen, akkor nem tünetmentes, ha nem, akkor nem az!
Hókuszpók
Miután megrendelték az oltóanyagot, amíg nem volt engedély a használatára, csak arra tudok gondolni mindegy milyen eredmény lesz mindenképpen azt fogják elhitetni velünk, hogy jó és nincs mellékhatása........Itt tényleg csak a pénzről van szó.
A H1N1-re nem adnak gyógyszert, illetve egyes esetekben TAMIFLU - T..........
Igaz
@gondolkodo: De ennek az összeesküvés elméletnek is van valóság alapja.Mára már sokan úgy gondolják nem adatják be az oltó anyagot.Én mindenesetre nem bízom egy olyan oltásban ami nincs tesztelve,és azt is tudom hogy egy influenza vírus elég gyorsan mutálódik,módosul.Aztán meg takaróznak, hogy hát ez ellen nem véd....akkor meg minek.
balage
Egy szónak is száz a vége - NEM KELL OLTÁS!!!

Anélkül tutira túléljük :-)
laszloe
Nem kell támogatni a gyógyszeripart! Az oltás nélkül is dögötre keresik magukat! Üzlet az egész. NEM KELL OLTÁS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.