A nácik rettegett és félve tisztlt Führerét mindenki ismeri, de azt tudtad például, hogy kábítószert fogyasztott, és bajuszának külön története van?

Forrás: femina.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drmihalyfigy
Vegetarianus volt,reggelije,étrendje nagyon egyhangú.Egy heréje volt,nyilván emiatt is félszeg.Hypochonder,gyógyszerelése ebből is fakad......Megalomániássá vált.....
drmihalyfigy
www.mommo.hu/media/HITLER__ES__EVA__BRAUN
Ez rikább felvétel,és érdekesebb is....Nemi élete kiegyensúlyozatlanságára utal...
tmartyn75
nem volt egészséges sem a teste, sem a lelke. mint a kor sem, amelyikben egy ilyen ember akkora hatalmat kaphatott. nem szabad visszasírni őt sem, ahogy Sztálin testvérét sem, de elfelejteni sem a borzalmakat, amit a világnak okoztak.
zsuzsu
Mint a cikk is írja elmebeteg volt.Az őrúltségét úgy tudta kivetíteni a szavain csüngő fanatizált tömegre,hogy a sok birka vele bégetett.Jókor de sajnos nem elég korán vetett végett gennyes életének,ha kicsit tovább él akkor bizony mi Magyarok valahol afrikában szárítanánk a teveszart.

@betli: Neki ,csak bűne volt.Ha szerencsénk lesz ,akkor ilyen mocsok soha többet nem fog ,a világra jönni ..
furfang
Pszichésen beteg személyiség volt.DE ! Azok legalább akkora bűnösök és torzultak voltak, akik mozgatták, akik finanszírozták, mint ő maga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.