A hazai zenészek évek óta a zenei piac átalakulásáról beszélnek. Elmondták már, hogy nem kifizetődő lemezt kiadni, de szerencsére van rengeteg fesztivál, ahol fel lehet lépni. Ön a produkciójával rendszeresen ad ki lemezeket, fesztiválokon pedig ritkán szoktak fellépni. Ez a tudatos ellentrend?

Forrás: divany.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
torony magsan nem ertek egyet az akos warez elmeletevel.
nem egy elado van akinek a koncertjeire jarunk, mert letoltttuk, meghallgattuk, tetszett. es az a tippem,h a koncertekbol joval tobb vandorol a zsebukbe mint az eladott lemezekbol ment volna.
viszont ha uyg tennek ahogy o szeretne megvennek "vakon" egy albumot amirol lehet,h hallottam mar 1 szamot, de az is lehet annyit sem. zsakba macskanak egy picit draga.
kedvelem az akost, de el kell fogadnia,h nem az eloadok diktalnak hanem a kozonseg. o is csak szolgaltat. ha a tomeg letolt akkor bizony koncertekbol kell penzt csinalni ha zenelni szeretne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.