Újabb két sztártól válik meg a TV2 népszerű sorozata, a Jóban Rosszban

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Értem. Az a közönséges földi halandó, aki játszik ebben a harmadosztályú, béna szappanoperában, az egy "sztár". Egyszerű az élet. :)
vukkocska
@Zsoel: nem kell azonosnak lenni a férfi és női ízlésnek. Ez inkább női sorozat, mint férfi. Nincs benne horror, kivéve azt az egy-két részt. A sok szereplőtől eltérően Gazdag Tibor igazi színész, méghozzá színházi. Valószínű nem jártál abban a színhézban, amelyikben ő játszik. Méghozzá jó színész. A sorozat 80 %-ában amatőrök játszanak, őket hagyják, mert ők olcsóbbak. Gazdag Tibort azért is nagyon sajnálnám ha kiírnák, mert jó példát ad az embereknek emberségből, jóindulatból, szimpatikus a karaktere. Damu Roland szerepe inkább negatív töltésű, azt mutatja, sok mindent meg lehet úszni. És ez nem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.