Szendi Gábor, bár foglalkozását és hivatását tekintve klinikai szakpszichológus, leginkább szabad gondolkodónak szereti nevezni magát, akinek a legfontosabb érték az igazság és a szabadság. Fordulatokban gazdag életútja - programozó matematikusként szerezte első diplomáját, írt film forgatókönyveket, és egy ideig könyvkötőként is tevékenykedett - arról tanúskodik, hogy a megújulásban és a változásban érzi jól magát. Kutatóként az agy-lélek kapcsolata és az evolúciós pszichológia, gyógyítóként a nehéz élethelyzetek megoldása érdekli. A könyvhétre jelent meg legújabb könyve, A nő felemelkedése és tündöklése címmel.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
"Azért a nő az evolúció favoritja, mert a nővel kezdődik gyakorlatilag minden. Már a megtermékenyülés pillanatában, ha genetikailag férfi is a magzat, csak akkor lesz férfi test belőle, ha mindenféle beavatkozások történnek. Ugyanis mindenki nőnek indul, még akkor is, ha genetikailag XY a kromoszómája. " - szóval? ki kinek az oldalbordája??? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.