Léteznek szerinted uniszex teendők, melyeket Neked és párodnak felváltva kellene elvégeznetek? Kedvesed is hasonlóan gondolkodik erről?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@bigyibogyo: attól függ, mennyi helyed van. én az ablakosat jobban szerettem, mert láttam, hol tart a programmal a gép. az indezit jó választás, nagyon szerettem. volt rajta pl. aqua stop program, amivel megállíthattam a mosást centrifugálás előtt, és számomra tetszőleges ideig ázhattak a ruhák az illatos öblítőben.
most sajnos olyan a fürdőszoba elrendezése, hogy csak felültöltős fért el, abból is egy keskeny. nem szeretem.pedig egy iszonyat drága Candy.ez az én tanácsom.
ugyeugye
@bigyibogyo: indesit :)
igen az jó, ha energiatakarékos, és legyen jó nagy a centrifuga fordulatszáma. szinte szárazan veheted ki még a farmert is belőle.
szaboria
@bigyibogyo: Ha tényleg érdekel akkor a dupla AA kategriást mert az már viztakarékos is az, hogy felül vagy oldalsó töltésü legyen nekem mindkettő volt most ablakos van mindegyik jó .egykicsit dárágbbat kell venni mert több rajta a garancia. A hajdu minamatomat mai is vissza sirom l7 évig használtam mikor kiszakad a dobja addig szerelőt sem látott.
Kakastoll
Ma-holnap nem fognak veszekedni, hogy ki mosogat, mert ahhoz előbb főzni kell megtanulni......ami ma nem egy szeretett foglalkozás.
ugyeugye
@Kakastoll: én szeretek főzni. mindenki egész héten máshol eszik, legalább hét végén együnk jót - itthon, együtt.
Kakastoll
@ugyeugye: Tíz fiatalból kettő ha tud....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.