Óriásit ugrott a Tények nézettsége, amióta a Bárdos-házaspár közös megegyezéssel távozott – adta hírül egy közleményben a csatorna. Pachman Péter – majd Azurák Csaba - és Várkonyi Andrea két hét alatt lekörözte a hat éve híradózó Mátéékat.

Forrás: nana.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alexandrosz
Szakmailag nem tudom,hogy hol tartanak de az biztosan állítom,hogy jobbak is vannak Tőlük,én inkább emberileg kritizálom mindkettőjüket lehetne a földön járni és néha lefelé is nézni nem csak felfelé.Egyszer Krisztina dicsérte Andrást,utána meg fordítva.Végre,hogy az egyszerű emberek akik nagyszerű szakmai munkát végeznek oda kerülhetnek az ilyenek helyére.
kramermoni
"Óriásit ugrott a TV2 nézettsége", jól van elhiszem, hiszen tisztában vok vele ,hogyan mérik a nézettséget, mégha egy schow müsorról lenne szó, vagy egy egszokott reggeli müsorről ,mondjuk a mokkáról , akkor megértem, hogy számit a müsorvezető szimpatikus-e, avagy antipatikus egy nézőnek, de hogy ki olvassa be a hireket, pontosabban a tények -et, hát ebben már kételkedem. Talán az új müsorvezetők szimpatikusabbak,mint irjátok, avagy a kiváncsiság az "újak" hogyan debütálnak szóval azért más aspektusból is meglehet közeliteni a dolgot./teszem hozzá, ha igy igaz!!!! legyen úgy . ,mindenki szie-joga szerint néz TV-csatornát..
messzelato
Engem a hülye kis hozzászólásai nem érdekeltek.Egyik adón sem nézek híreket de a párost amúgy is utáltam.Kinek ez kinek az.Nekem nem jöttek be.Ennyi.
bombi02
Én se nagyon néztem őket, inkább az RTL-re kapcsoltam és ott néztem a hiradót. Nem szimpatikus emberek.
amnu
Én mind kettöt nagyon szerettem és Tiszteltem Öket mindig ugy érzetem hiteles dolgokat olvasnak el nekem !!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.