Juhász Előd minden bizonnyal beledől a kulisszabukszusba, ha 1987-ben azt mondják neki a Zenebutik forgatási szünetében, hogy kicsit több mint két évtized múlva ez az állítólag nem is olyan rossz lantművész, Benkő Dániel azzal kasszíroz nagy pénzt, hogy nyilvánosan keres magának feleséget.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ki az a hulye,aki elhiszi, hogy feleseget keres, azok a nok pedig hozza akarnak menni? Ennyire le van mar butitva a jonep?
csikknorisz
Kulturalis rovat, a parvalasztast meg par valasztasnak irjak. Igazi nephazugsag-szinvonal.
bombi02
Ne cikizzétek! Igazi kultúrműsor végre!
Január
Ez csak egy műsor, amelynek célja a tv-k "szent tehene" a nézettség tupírozása. A műsorban nem kötelező résztvenni, a hölgyekben sincs kevesebb magamutogatás, mint lantosunkban....
Lassan már a nézők is megtanulják azt a filizófiát, aminek mentén készülnek ezek a műsorok, és nem is várnak többet tőle.
Van sok TV csatorna, akinek más kell az megtalálhatja.....
Január
Még egy dolog, ez a cikk a "Bulvár" kategóriát és nem a "Kultúrát" jelenti, azért a kettő között zongorázni lehet a különbséget......
bpapa
csikknorisznak:
a 'pár választás' játék a Mikszáth-regény címével (Két választás Magyarországon). Csak itt a 'társválasztás' és a 'néhány választás' formai hasonlóságát veti össze. És B. választ néhány nőt felpróbálásra. Vagyis félreértetted, és gyorsan nekirohantál a lapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.