Hajós Andrással a Heti hetes felvételének szünetében beszélgettünk. A téma az volt, ami most mindenkit foglalkoztat: a Danubius és a Sláger megszűnése és Bochkor Gábor önmegmentő forradalma. Az eddig megszokott véleményekhez képest Hajós zenészként elmondta, hogy ez a két adó volt a felelős eddig is azért, hogy a magyar könnyűzene olyan állapotban van, amilyenben. Így fogalmazott: az utóbbi húsz év egyik legcsodálatosabb fejleménye. 2009. november 10.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Hajos bandajanak, az emil ruleznek a kurvara fosladek zenejeert is valoszinuleg a 2 takony ado a felelos.
csikknorisz
Ha emilrulezt nyomna minden radio, akkor bezzeg hajoska tokaja meg jobban hizna. De mivel csak a Petofin preferaljak, igy mindegyik szar, ami nem petofi:)
gcsabi
Egyet kell értsek Hajóssal. Mivel csupán ezek foghatóak országosan, elévülhetetlen "érdemeik" vannak, hogy ebben az országban egyetlen új előadónak vagy zenekarnak sincsen esélye ismerté válni. Én részemről, legalább ekkora felelősséget látok a tv-s Megasztár műsorban is, aminek következtében az ott "gyártott" /nagyrészt ugyanazok az emberek kreációi/ tucatelőadók sztárolásával minden lehetőséget elszippantanak a saját erejükből és tehetségükből építkező előadók elöl. Egyedül az MR2 az a csatorna, igaz csak egy erőssen behatárolt stílusirányzatokat, de nem a "sztárgyárak" sablontermékeit teszik elérhetővé.
messzelato
Én pedig a köpönyeg forgató hajós eltűnésének örülnék.Senkiházi kis bauer gyerek.Tudom, hogy gyengéd politikai szálai vannak akik pénzel tömik de akkor is egy kis senkiházi.
bigyibogyo
@csikknorisz: ezerszer inkabb hajos, mint 1* "nemzeti" - szelsoseges - rock
szaboria
@bigyibogyo: Elég so kmindenben egyetértünk de Hajós is csak másokra támaszkodva tud megélni.Köpönyeget is tud forgatni mikor mi kedvezöbb neki ahoz dörgölödik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.