Ki ne ismerné a jelentését egy kijelentő mondat után felcsattanó tüsszentésnek, vagy az úton előttünk átszaladó fekete macskának? Van aki úgy véli, szerencsét hozhat a ritkán előforduló négylevelű lóhere, vagy abban hisz, hogy egy szeretett embertől kapott emléktárgy, egy kedves helyünkön talált kavics megvédhet minket a rossztól.

Forrás: mimicsoda.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Selkirkrex
A fekete cica aranyos. Nekem is volt, több is. Egész friss vagyok, most jöttem rá, hogy péntek 13 van.:)))) Na, nem baj, én nem vagyok babonás.
Dosuninja
Semmivel sem telt máshogy a napom P. 13-án , mint általában. Egyszer átment előttem egy fekete macska pár éve és akkor még nem tudtam, hogy álljak ehhez az egész varázslathoz, de nem akartam megkockáztatni és inkább arra gondoltam utánafutok és megkerülöm előröl, de az aznapi edzés kivette belőlem a hajtóanyagok és győzött a tunyaság. Tapasztalatból mondom, hogy az égadta világon nem történt semmi szerencsétlenség. Azóta már többször is megtörtént ez de már hidegen állok a témához. A babonákhoz semmi közöm csak a karmában hiszek valamennyire. És most lehetőleg nem a macskának a karmára, hanem arra a törvényre gondolok, mely szerint minden cselekedetemnek egy azzal megfelelő következménye lesz. Igazából én nem vagyok ezeknek a híve, én a saját magam sorsának a kovácsa vagyok. De ha esetleg mégis más kezében lenne a sorsunk, azért azt mi is írjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.