Az énekesnő óriási változáson ment keresztül és új célok lebegnek a szeme előtt. A Megasztár 1. nyertese Cool tévé délutáni műsorába kivirulva, boldogan és mosolygósan érkezett, hogy beszámoljon az életében bekövetkezett óriási változásról.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikaikatalin
Gratulálok Verának,csak igy tovább!Az,hogy nincs pasija csak egy dolog,majd megtalálja az igazit amikor nem is gondolná.Amugy meg semmit nem veszitett,olyan fiatal még.
főgépész
Nem csak fellépés előtt kellene vele pálinkát itatni,hanem közben is ,lehet,hogy ugy hamarabb abba hagyná a közönség demoralizálását a jelenlétével.
Mert hogy nem egy üde szinfolt a marha tökhöz hasonlitó alakjával. Ez a 13 kg csak a kezdet?,mert akkor lehet,hogy belátható időn belül megközelitheti az emberi formát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.