Ismered eléggé párodat, és tudod, hogy mire vágyik, vagy csak az utolsó pillanatban kényszerből lekapsz a polcról egy ajándékcsomagot?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lacaas
Hát ha más hatására nem is, de lehet, hogy a gazdasági válság miatt a legtöbben elkezdenek gondolkodni, hogy mi lenne egy valóban értékes ajándék, ami nem a pénzben mérhető.
szaboria
@lacaas: Tökéletesen gondolod. Nálunk nem a pénz értékeben kapott ajándék a mérvadó. Hanem a szeretet az oda figyelés egymásra. Mennél nagy értékben vesznek ajándékot ha nics melette szeretet egy fabatkát semér.
messzelato
Én akkor is szeretem a karácsonyt.Mi odafigyelünk hogy ne lázas vásárlásról és fölösleges idegeskedésről szóljon.A bevásárlást közösen csináljuk,én főzök és egy kis apróság mindig meglepetés a fa alatt,de az is szép ha valaki azt kapja amit szeretett volna (és ez nem baj ha nem meglepetés mert már tudott róla.)
kir
Ez a karácsonyi kényszervásárlás és kényszerajándékozás elmehetne már a sunyiba.
ember
@kir: Igazad van. Rég eltűnt a karácsonyi hangulat az emberekből. Régen nem a Megváltó földreköltözését ünneplik szeretettel, hanem egy áldozati primitív ünnep lett. Pogány szertartása a Pénzistennek. Célja, hogy kifacsarják az utolsó vasat is a boldogtalanokból. Üres csillogás, tülekedés, én sem csípem...
denesmonika
@lacaas: ha a gazdasági válságnak csak ennyi pozitív következménye lenne, máris könnyebb lenne elviselni, tudván, hogy minden rosszban van valami jó is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.