Elgondolkoztam, hogy mi is lenne, ha mondjuk megmondanám szemtől-szembe diáknak, szülőnek, hogy mekkora egy szerencsétlen hülye. Nem próbálnám számára is fogyasztható formába csomagolni a mondanivalómat.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
valamiert a vilagban antiszocialisnak tartjak az oszinteseget. ugyhogy gyorsan lenne munkanelkuli :)
51kacsa
Mindenkinek a szellemi szintjén kellene elmagyarázni a dörgést. Én nem támogatom ezt a mostani, személyiségi jogokkal tűzdelt világot. Anno bizony jót tett a jó időben, jó helyen elcsattanó füles, amit a diák kapott. Most meg mintha cukorból lenne még rá sem lehet nézni, nemhogy gatyába rázni az elszemtelenedett nebulókat. Ennek kapcsán hülyült el a szülő is képzel többet magáról a kelleténél.
bigyibogyo
@51kacsa: aki csak agresszioval tud fegyelmet tartani ne menjen tanarnak imho
51kacsa
@bigyibogyo: Ne fárassz már, hogy egy pofon agressziónak minősül. Arról nem is beszélve, hogy nem azt mondtam, hogy ütni-verni kell a gyereket!
messzelato
Azt kéne mindenkinek a szemébe mondani az igazat és percek alatt kitörne a háború.Tolerálni kell dolgokat azért hogy kerüljük a feszültséget.Persze csak egy bizonyos pontig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.