Egy brit szakértő szerint a leszbikusok jobb szülők, mint a női-férfi párosok.

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@bigyibogyo: Minden reakció,minden konfliktus-, kapcsolat-,problémakezelés stb. tanult minták alapján történik. A legerősebben és elsődlegesen általában a legközelebb állók mintái hatnak. Messze nem a hetero- vagy homosexuális identitásról van szó, hanem mindenről.
kramermoni
@gcsabi: igen értelek, de akkor kérlek ellentmond annak ,hogy normál hetero kdapcsolat "gyümölcseként" megszületett gyermek is lehet homosexuális. Term.a kisgyermek szocializációja , viselkedési normák elsajátitása a "családban" kezdődik. Azonban véleményem fenntartom/mármint amit hsz-ben leirtam,iigy látom én/
gcsabi
@kramermoni: Nem a sexuális beálitottságról beszéltem, hanem az általános érvényű kapcsolatokról, ami közel sem korlátozódik a pár- vagy sexuális kapcsolatokra!
Vannak férfi és női viselkedési minták. Egy nő és egy férfi nem egyformán gondolkozik és reagál a konfliktusokra, nem azonos megoldási sémákat alkalmaznak. Ezeknek a különböző formáknak az értelmezéséhez, kezeléséhez, megértéséhez kellenek a minták, amit a család ad. Általában mindenki ezek szerint a minták szerint "működik". Van aki a tanult sémák szerint, van aki pont azzal ellentétesen, de senki sem attól függetlenül.
bigyibogyo
@gcsabi: de ha nincs otthon tanult pelda, akkor majd megtanulja az oviban. ott aztan lesznek konfliktus helyzetek amiket kezelnie kell. kulonben meg, ha csak nok nevelik okosabban fogja kezeli az agressziot.
GameDroid
A heteroszexualitás az egyetlen természetkövető és normálisnak mondható magatartás. Minden más sajnálatos elmebetegség. ;( És hogy a gyerekemnek ne legyen személyiségzavara, azon leszek, hogy fiúval házasodjon össze. Milyen rohadt deviáns náci vagyok, mi? :D De legalább normális, természetes módon homofób ember. (hiszen a pedofíliát és minden más elmebajt is természetszerűen utasítom és ítélem el)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok