A Bors utánajárt, vajon milyen lehetőségei lesznek a Csillag születik befejeztével a komolyzenei szakmában Vásáry Andrénak. Kiderült, hogy az opera világa nem kér Andréból.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kramermoni
Egyébként jelzem egy biztos André Vásáry nem Victor Vasarely /bár Ő is hires magyar származású müvész!!kedves@mandiner
mandiner
moni kedves..én nem Vasarelyről kérdeztem hogy ki..hanem Vásáry Andréról! D elolvastam a cikket és rájöttem hogy miért nem tudom 1. Nem nézem a csillag születik című műsort mert tavaly felbosszantott, 2. Nem szeretem az operát sem hallgatni sem nézni..zeneileg kissé alultáplált vagyok bevallom. Az operáknak csak a szövegkönyvük érdekel..meg a szerzők élete...A képzőművészet viszont annál inkább!)
ophisz
Nevetséges !amikor férfi létére , Opera kényeztetett, terpeszkedő volt üdvöskéinek Pitti Katalinak vagy Kincses Veronikának sem volt soha olyan hangja mint most Andrénak. Világsikert én is borítékolom .
drmihalyfigy
Nálunk a nézők jórésze még győzikére,meg fekete pákóra szavaz....
mandiner
@drmihalyfigy: Rájuk sem)) De én Vásáry Andréra sem))) Egy-két olan operaslágert még szivesen meghallgatok, amit férfi énekel, a nők rikoltozását nem tudom elviselni(mint az újévi malacok), egy kappan meg főleg nem érdekel((
szaboria
Már van két magyar opera énekes aki felkarolta és egyengetni fogja az utját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.