A férfiak szerelmi élete szemmel látható. Vágyuk tapintható, érzelmi kitöréseik kézzel foghatóak. Ám a nõknél más a helyzet. Izgalmi állapotuk bensõjükben játszódik le, és amit nem látunk, arról nem is tudunk. Már gyerekkorban az oviban rájövünk a különbségekre. A férfiak felnõttéválásuk során fokozatosan ismerkednek meg testükkel. Ám a nõk máshogy képzelik el szerveik mûködését.

Forrás: noiteazo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bea
A leny tudja ,mire es hogyan hasznalja a testet. A testi oromok, mint az eves vagy szexualitas hozzatartoznak az elet szepsegehez. Akar milyen testben is van egy leny , noi vagy ferfi , az igazi Oromot es boldogsagot csak a tiszteseggel fogja elerni. Elsodlegesen a szandeka fogja meghatarozni cselekedeteit eleteben . A tudas fejlesztheto, a test is alakithato .A megfigyeles, a teljes megertes , a hozzajarulas szukseges a kifogastalan eredmenyhez. A helyes iranyitassal es elegendo turelem es fegyelem mellett elerheto az alom, ami elore viszi az emberi fajt ... egy eszerubb , civilizaltabb jovobe .Olvasd el L.Ron Hubbard iro ,filozofus, humanitarius:Alapok konyveit , hogy Te magad is megismerd az alapveto igazsagot Onmagadrol es masokrol es errol a Mi kozos univerzununkrol! Keresd a konyvtarakban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.