Szirénázó mentővel szállították tegnap délben a László kórház 4-es belgyógyászati osztályára Terry Blacket (58), aki már két napja rosszul volt, de nem ment orvoshoz, sőt oltást sem kapott az új influenza ellen. Hétfő reggel hívta Barna Barnabást, mert egyedül, segítség nélkül volt otthon Danikával (8) és Fannykával (4).

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
A jó Isten segíti a jóakaratú embereket. Remélem így lesz ez ebben az esetben is, a két gyermek nem maradhat magára, ezért Terry Blacknek fel kell épülnie!Szorítsunk érte!!
pacsirta
Meggyógyul, ő nagyon szívós ember.
A gyerekeknek nagy szüksége van, hogy nevelje őket.
(Isten meggyógyítja!)
Remélem az orvosok is!
vukkocska
A fentiekhez már nem tudok mást írni csak azt, hogy nagyon drukkolok, hogy felépüljön. Ő is a veszélyeztetett kategóriába tartozik rákbetegsége miatt. Anettka korábban vállalta, hogy felneveli a gyermekeket, ha apjukkal valami baj történik, de remélem, nem így lesz.
csutak
Imádkozom érte, mert méltó apja gyermekeinek!
szaboria
@kramermoni: Tegnapi második bejegyzéses túl morbod volt.Hála istennek már sokal jobban van a blikkben videó is van róla.
kramermoni
@szaboria: azonnal helyesbitettem,hogy téves info. mégegyszer elnézést kérek mindenkitől

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok