Karácsonykor az ajándékok bontogatását követően jó lerogyni az asztalhoz, és nem csak szájjal, hanem szemünkkel is enni, közben pedig beszívni a karácsony jellegzetes illatát. Az orromban érzem, ahogy a fenyőillat keveredik a narancs, a fahéj, szegfűszeg, csillagánizs illatával. Az ételekbe is ezeket a jellegzetes ízeket/illatokat csempésztem bele. A leves nem a hagyományos borleves, bár alkohol akad ebben is, igaz kiforralva. A fő alkotóelem: a (kissé hanyagolt) gyökérzöldségek.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.