Adófi zetés helyett új ház, több tízmilliós APEH-tartozása van, de új házban feszít a showman

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@Wik: ázok nám ijjen szíp bárnák.:)
inkvi
@bigyibogyo: Pesten egy telek többet ér! Hol élsz Te? Különben is győzike megdolgozott érte. Én láttam a kérges tenyerét, mert esze az sosem volt.
szaboria
Leszögezem engem a Győzike müsor nem édekelt én inkább az adozáshoz szólok.Az APEH kitesz egy listát devan sajnos nem mindig felelmeg a valóságnak nagyon sok kis ember akit nem ismerünk bekerül az APEH csapdájába.Sok ismerősőm megkért, hogy nézem át az adóbevallását, mert kifogással élt az apeh .Mikor időpőntott kaptunk az egyeztetésre és be mentünk nem akarom kritizálni az ott dolgozókat de ha valaki csak arra képes hogy a számitógépet nézze és nem vesszi észre, hogy aki bevitte a gépre az adatott már az tévedett.persze,hogy igy nem stimmelt az adó bevallás.
Van olyan ismerősőm kinek 5 évet göngyölödott az ügye mire kitudták javitani még azt sem mondrák,hogy mea culpa.
A Győzike esete is meg ér egy misét meg a többi celebbet is ,legyen az a könyvelő egyetemet végzett adózásból aki a mostani kusza adózásban ki ismeri magát.Mert ha van egy vállakozása de mellette még sok másban is részt vesz mint a Győzike na akkor kell csak igazán tudni az adózás rendjét.Mert már volt rápélda a szerződésben az állt levonják a gázsiból az adót de valahogy ez elmaradt az illető abban a tudatban volt levonták csak amikor az apeh egyeztet nem stimmel mert az Ő nevére kevesebb adó futott be mint a bevalásában.Itt van aza bizonyos 22-es csapdája.Nekem még ma is az a véleményem , hogy aki bármennyi forintot kifizet az azonnal vonja le 1/12 rész adót és igy kevesebb probléma merülne fel.
inkvi
@Don Quijote: Csak ehhez gyomor vagy primitívség kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.