Ausztria, Szlovákia és Szlovénia magyar határhoz közeli síterepei tragikus képet mutatnak. 8-10 fok van, síelni alig lehet, vizes, sáros az összes pálya.

Forrás: SíTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nb1
Hát, például nekem, akinek nincs pénze elutazni valami jó magas tiroli luxus-síterepre, hanem a határ közelében csúszkálnék egyet. Oszt kész!
marlin
Az osztrák és a szlovén hójelentés figyelemre érdemes, de ki a fenét érdekel, hogy mi van Szlovákiában??
anka
@nb1: - én is hasonlóra gondoltam....:))
nut1
Gyerekek! Ott a gond, hogy sok embernek ez az egy megélhetése van. A turizmusba fektették minden pénzüket. Rövide, most sz@rban vannak. Azzal együtt, hogy én sem mentem, megyek sehova, mert nem engedhetném meg magamnak. Arról nem beszélve, hogy sielni sem tudok. :)))))))
gondolkodo
Tényleg tragédia! Aki a turizmusból él, legalább akkora, mint nekem, hogy nincs rá keret elutazni! Ha Ők segítenek rajtam és megteremtik a lehetőséget, hogy menjek, szentül megígérem: a Tőlük kapott rávalót Náluk fogom elkölteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.