Hazánk még javított is tavalyi helyezésén azon a listán, amely életminőség szempontjából osztályozza az országokat.

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Tényleg,most hogy jobban belegondolok, mi a fenét szeretek ezen az országon? Nem bánnám ha tudna valaki írni olyat amiért érdemes itt maradni !
werwolf
No, de kiknek?!
A zsidóknak, a cigányoknak, a multiknak!
szaboria
@werwolf: Furcs a meglátásod de szuverén jogod.Nekem az Oz a Csodák országa jút az eszembe. MINDENÜT JÓ DE LEGJOBB OTTHON. Akik még nem voltak távol hosszab időre külföldön azok nem tudják mi a hazaszeretet.
szala
@werwolf: Maximálisan egyetértek!!!
1951
Az International Living magazint vagy becsapták,vagy egyáltalán nem is járt Magyarországon tanulmányozni a helyzetet.Tíz hellyel előbbre ugrani,több,mint kétséges,az életminőség jelentősen romlott ebben az országban.Mitől is lett volna jobb: több lett a munkanélküli,emberek kerülnek utcára,mert lakásaikat elárverezik,akkor miről is szól itt a történet?
csikknorisz
''Hol szőke sellő, lenge szellő játszik a Tiszán, ott él egy nép, legendák népe, ott az én hazám. Az ősi Kárpát őrzi álmát, hű Csaba vezér, ki csillagoknak égi útján vissza-visszatér. Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág. Ha zeng a zeneszó, látom ragyogó, szép orcád. Táltos paripánkon odaszállunk, hazahív fű, fa, lomb, s virág. Úgy sír a hegedű, vár egy gyönyörű szép ország. Ott dalos ajkú mind a lány, mert dal terem a fán, és délibábos tündérkastély leng a vén Tiszán. A Rónaságon, hét határon száll, repül a szél, huszárok kedve éri csak be, hogyha szárnyra kél.''

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.