Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen összevarrni a lőtt sebeinket, mint Rambonak, vagy ne egyedül kelljen Eiffel-tornyot építeni, mert szar lemenni a kalapácsért állandóan. Ez a közjószág, lehet használni. És akkor van az a jópofa réteg, aki csak használja, de hálátlan, és semmilyen inputot nem hoz, na ő a potyautas. Az a volvós féreg, aki nem fogja fel, hogy ha mentő jön, akkor az út szélei felé félre kell csicskulnunk, különben megdöglik, aki benne fekszik, az nem tudom, mit tesz be a kurva kalapba, ha ezt se.

Forrás: bunti.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Ez nem egy konkrét dolog, ez egy trágár (háborodást) keltő koholmány.
Mentőt azért az emberek 98% elengedi, felsőbb rendűek meg nem olvassák ezeket az oldalakat.
profon
Hogy ki az agresszív azt nem a kocsi határozza meg ! Mióta "jobb" autóm van azóta minden suzukis meg renaultos meg akar előzni ! Sokszor úgy érzem az emberek nem közlekednek hanem kimennek harcolni az utcákra! A konkrét esetről nem írnék semmit mert nem ismerem a részleteket. Én is hallgattam már úgy cd-t a kocsimban hogy csak az utolsó pillanatban vettem észre a mentőt !
Zsoel
@Rockxy: Én is pont erre gondoltam. Már a cím is gyanús volt, ahogy a Propelleren megláttam: "lesz...ó". És hát a blogbejegyzés többi része sem egy matyó hímzés (noha kétségtelenül szép számmal lehet durvább, trágárabb stílusúakat is találni). Ez engem annyira zavar, hogy ilyenkor még az egyébként jó témá(ka)t boncolgató szöveget sem tudom igazán komolyan venni, mert a stílus sokat levon az értékéből.
orogordog
@profon: Akár milyen autód van Suzuki VVT-vel 170km/h ig biztos hogy meg is előzlek.
Kivétel ha 2000ccm feletti vagy VVT . Eről szól a játék, ezért vannak a balesetek. Mindenki tévedhet aki vezet így hát én is.

De ha Suzuki is attól még 3 évente új, én már leszoktam 6 éves menő nagy dögökről. Ezt az írásod most magamra vetem. :-)

De a mentővel nem űzök játékot még valaki félre nem érti amit írtam fentebb.
Meg a legfontosabb a szembejövőt sem veszélyeztetem. Ha esik és fagy akkor meg csigává változok.

További jó száguldozást de csak ésszel!
profon
@orogordog: Ha menni akar valaki, mindig elengedem és nem tartok be csakazértis ! A suzukit csak azért írtam mert nálam minden kisautó szinonímája :)). Nem sértésnek szántam, de biztosan te is kerültél már olyan helyzetbe hogy totyog előtted valaki, megelőznéd és pont akkor kezdi el nyomni tövig a pedált !
henky111
Cikkírónak:
Nem tudom milyen társaság az ahol ezzel a stílussal érvényesülhetsz, de én szóba se állnék egy olyan emberrel aki így beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.