Miközben Bochkorék a Neón próbálják az új helyre szoktatni a hallgatókat, addig két másik csatorna reggeli műsorában is kikezdték őket. A bumerángosok méltatlankodva fogadták a támadást.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Nem tetszik nekik, hogy bántják őket?
Idézek Hofitól:
Hát ki nem szarja le?
lópicigáspár
A Bochkorékhoz fel kell nőni. Talán a kisebbségi érzés jó magyarázat lehet.
fantomas007
Régebben szívesen hallgattam őket,de ez mára már teljesen megváltozott.Elszálltak maguktól.Rajtuk kivül is van rádiós ebben az országban,nem is kevés és talán jobb is.Mi az,hony kikérik maguknak a kritikát,mire fel nem lehet őket kritizálni.Igen is kell,nem szentek-nem is voltak,nem is lesznek-előbb-utóbb a süllyesztőben ők is elvesznek.Királyok,istenek........!Azt minősiti agyilag,aki ezeket kitalálta.Ha meg ők voltak saját maguk ,akkor meg őket minősiti ez az egész.
minitrans
Szinpatizáltam velük, sajnáltatták magukat köpdösték a Neo fm-et most meg ott

kötnek ki!

Bepalizták az egész várost hogy kössenek szalagokat a halgatók az autojukra ,
köztük én is az egész a utómat tele raktam piros kék szalagokkal, vagy két hónapig úgy jártam , még küldtem nekik erröl fotot is, le sem szartak nem hogy egy köszönet, legközelebb fityisz nekik !

Tudják ? www.mini-trans.hu

Lajos
kir
"üzenem, hogy tényleg örüljenek, hogy ott ülnek, és hogy van mit szapulniuk. Nem értem ezt a hozzáállást – fakadt ki Bochkor"

Ez olyan, mintha Bochkor kegyéből lehetnének a többi rádiósok a helyükön. Abszurdum A másik, hogy miért ne lehetne kritizálni őket? Ja, istenek, hát persze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.