Igen tisztelt Publikum... Itt a nagy lehetőség, hogy meghallgathassa Robert Lalkovits művésznevén Axone néhány saját fantasztikus zenéit, remixeit és mixeit, melyek csak kis töredéke annak, amit a művész úr a 2000-es évek közepe óta, hivatalosan kezdett el készíteni. Elmondása szerint, legalább 6x ennyi zenével rendelkezik és ennek a negyede jelent meg online promóciós és nem promóciós angol, amerikai lemezkiadók repertoárjaiban. Tudni érdemes, hogy Róbert 1995-óta foglalkozik komolyabban zenével, addig csak hallgatta és elsajátította a zenei tanulmányait. Róbert mára már több amerikai és angol lemezkiadónak és médiaügynökségnek a külsős zenei és hangmérnöki munkatársa, professzionális stílus improvizátor és nemzetközi média produceri címet és elismerést szerzett az Amerikai kormány jóvoltából. Nos tehát itt a rendhagyó lehetőség, használja ki és élvezze a a nem mindennapi zenei összeállítást. Jó szórakozást mindenkinek!

Forrás: facebook.com
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kiwibomba
Én még életemben nem hallottal erről az emberről, de belehallgattam a zenei videóba és kellemes csalódás ért. Először azt hittem, hogy valami alternatív, vagy gótikus rock előadó dalaival lesz dolgom, olyasmi A38-as szokásos feelinggel, de tévedtem. A zenéi között nagyon szépek is vannak és ugyanakkor viszont nagyon elvontak is. Olyan mintha valamiféle filmzenék lennének összekeverve jazzel, rockkal, meditációs zenékkel és trendi popzenékkel. Gyönyörű harmóniákat és dallamokat használ Róbert. Évekig a zeneakadémián tanult a bátyám, akivel élek és azt mondta, hogy ő nagyon kíváncsi lenne erre a művészre és szívesen meghallgatná a többi zenéit is, akár egy hazai koncertsorozat keretén belül is, mert olyan érdekes és különleges effekteket és hangzásokat használ, melyet Jean Michel Jarre, Vangelis, Tangerine Dream, Klaus Schulze, az Emerson Lake and The Palmer, valamint az Enigma, a Sphinx és a Schiller együttes is használ. Szerencsére sok zenére nyitott vagyok és nagyon zeneszerető.Szerintem van benne elegendő fantázia ahhoz, hogy Magyarországon is közönséget találhasson magának.Ma már elég nyitott ehhez a zenei piac úgy érzem és talán a fiatal generáció is képes lenne megszeretni. A magam részéről elégedett vagyok és köszönöm a cikket.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.