Elmondta azt is, koalícióra lépnének-e Orbán Viktorral.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ádám Zoltán is szóba hozta Gyurcsány Ferencet, összevetve az őszödi beszéd és a kegyelmi botrány súlyát.
Megmutatta, hogyan lehet sértés és propaganda nélkül felvetni a Gyurcsány-kormány felelősségét, s hogy milyen abszurd, amikor a 2006-os időszakot permanensen emlegető jelenlegi kormány már túltett a kifogásolt hibákon, különösen, hogy azok hibák voltak, a maiak azonban már bűnök.
Ádám után Magyar szájából hallani Gy. nevét, olyan, mintha egy ambíciózus , ám kisstílű fidelitasos állna neki ajkbiggyesztve jelezni a nagyérdemű felé, mit gondol A Gyurcsányról.
Szóval, Orbánnal már ciki lenne koalíciót kötni, de a fidesszel mégiscsak természetes. Hiszen az ő kutyájuk kölyke.
Peller Anikó
"'"Magyar Elmondta azt is, hogy a 2026-os választásra szeretnének létrehozni egy harmadik erőt, amely azt eredményezné, hogy a három politikai erő közül egyiknek sem lenne meg egyedül 50 százaléka a parlamentben a kormányalakításhoz, és így koalícióra kényszerülnének.."'"

Erre pár perc múlva azt mondta: Soha nem kötnék koalíciót Gyurcsány Ferenccel, de személyesen Orbán Viktorral sem kötne koalíciót.

Kézenfekvően ez arra utal, hogy senkivel se, de azért a fidesszel igen.
Péter2
@Peller Anikó: Kutyából nem lesz szalonna , az emberek többsége kormányváltást akar , a p-fideznek már 100% elment 2/3 bőven , a dk tartja a szavazótábora mennyiségét , onnét ez az ember nem tud szavazókat elvinni , 2 okból sem, mert nem hisznek neki hosszú távon mert fideszes volt, a másik sem a fideszel , sem a mi hazánkal nincsen egy út a baloldalnak amit helyeslek is , ha szavazok , igaz engem már nem nagyon érint , hogy mi lesz itt , de egy olyan pártra sem szavaznék , akiknek a legkisebb köze is van a fidesz bandához , ha szavazok csak arra a baloldali párta aminek a legtöbb az esélye , bár mire pl , ne legyen a p-fidesznek 2/3 ha ez megtörténik én már elégedett is vagyok , hadd süljenek a saját zsírjukba , pont annyira kell majd a baloldalnak konstruktív ellenzéknek lenni , ha bukik a 2/3 mint ők voltak ! Kölcsön kenyér vissza jár .
Peller Anikó
@Péter2: "'"egy olyan pártra sem szavaznék, akiknek a legkisebb köze is van a fidesz bandához"'" Ez szép is lenne, de.

Nem vagyunk ilyen kényelmes helyzetben, kénytelenek vagyunk fontossági sorrendet tartani, mert mi a cél? A cél egyértelmű, a viktor kitekézése, mivel ő magyarország rombadöntője, tönkretevője, a vője kistafírungozója, az ország megrontója, a polgárok egymásnak ugrasztója, mérhetetlen támogatás elbaszója. Ő mindent egy dolog szolgálatába állított és ez a saját hatalmának biztosítása bármi Áron.

Tehát nem lehet fintorogni, mindent le kell nyelni a tekézés érdekében. Mindent.

Ha ebben segítséget jelent a Magyar, akkor azt is. A demokráciát felrúgni könnyebb, mint visszaállítani, na jó felállítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.