A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint Magyar Péter állításai alaptalanok, és minden, amit mond, üres szóbeszéd. Korábban Kocsis Máté is azt mondta, Magyar csak "vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása".

Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni

- közölte Kocsis Máté az atv.hu megkeresésésre azután, hogy Magyar Pétert szerda délelőtt a Völner-Schadl-ügyben kihallgatta a nyomozó ügyészség. Magyar többek között azt állította az ügyészségnek, hogy Rogán Antalék manipulálták az ügy ügyészségi iratait, és erre bizonyítékai is vannak.

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője az atv.hu-nak úgy fogalmazott:

A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása.

"Magyar Péter elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni” – Itt a kormány reakciója az "üres locsogás-fecsegésre"

Fotó: MTI

Hasonlóan reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ is, mint Kocsis

Varga Judit egykori férje a kormányon akar bosszút állni, amiért elhagyta a felesége és elveszítette kormányzati megbízásait

– szögezte le közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Mint írták, Magyar Péter állításai alaptalanok, és minden, amit mond, üres szóbeszéd – teszi hozzá a Magyar Nemzet.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter már Jámbor András kérdésére is elmondta, hogy Schadl Györgyöt nem ismeri. Nem találkozott és nem is beszélt vele soha

– mutattak rá a közleményben.

Magyar Péter állításait az ügyészség is visszautasította. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Nem értem. Eddig úgy tudtam, hogy a kormány környékén a munkhelyeket a szakértelem, a rátermettség stb. alapján lehet betölteni. Most kiderül, hogy a " Felesége révén szerzett munkahelyek ". Hát ha ez igy működik, akkor az EU hiába is keresi a magyar jogállamiságot, még a sufniban sincs, ott sem találják meg. Ez egy nyilt beismerése, ország világ előtt annak, hogy nálunk pusztán a jó KAPCSOLATOK számitanak, egy zsiros állás elnyerésekor, semmi más.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ha ez a bemószeroló projekt sem jön be neki, akkor dolgoznia kell, és nem Magyarországon...! :)
RonaGyuri
Bosszúból töredelmes feltáró vallomás

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben fikázza Magyar Pétert, ádáz igyekezetükben azonban az orbáni rendszerről is lerántják a leplet

Kocsis Máté Fidesz parlamenti frakciójának vezetője az atv.hu-nak úgy fogalmazott, hogy: „Magyar csak vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása”, s „A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása.”!
Ahogy azt mondani szokás: már ez sem semmi, de Toncsiék még ezen is túltesznek.-
„Varga Judit egykori férje a kormányon akar bosszút állni, amiért elhagyta a felesége és elveszítette kormányzati megbízásait - ahogy a Párt központi napilapja fogalmazott – szögezte le közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ!
Ezzel két fontos dolgot állít:
A NER-lovagok körében a férjek, ha elhagyják őket elmegy az eszük és össze-vissza vagdalkoznak,
s, hogy: családbarát korményunkban a rokonság a zsíros állások szükséges és elegendő feltétele! =))
Sztyepospista
Nem értem. Eddig úgy tudtam, hogy a kormány környékén a munkhelyeket a szakértelem, a rátermettség stb. alapján lehet betölteni. Most kiderül, hogy a " Felesége révén szerzett munkahelyek ". Hát ha ez igy működik, akkor az EU hiába is keresi a magyar jogállamiságot, még a sufniban sincs, ott sem találják meg. Ez egy nyilt beismerése, ország világ előtt annak, hogy nálunk pusztán a jó KAPCSOLATOK számitanak, egy zsiros állás elnyerésekor, semmi más.
Péter2
Bajban a p-fideszes aberráltak és a szatelit pártjuk, az ők hazájuk ! A p-fidesz propaganda terén is megvan a hatalmas tockos mert teljesen kontraproduktív , minél jobban próbálják aláásni Magyart , annál több a támogatója , szarban lesz a fidesz a választásokkal ha ez a tag pártot csinál , mert jobbról , és az idáig nem szavazókból meg tud szólítani még embereket a p-fideszenek odalesz a 2/3 de nagyon , igaz a legnagyobb baloldali pártal nem kép koalícióra , de a parlamenti szavazásokon , törvénymódosításokon egymásra lesznek utalva , bármit elérhetnek , Magyarnak ez ellen nincs kifogása , ha ez így megtörténik , akkor a p-fideszesek csak bábok lesznek ! " Milyen sz@r lesz nekik , ha pl törvényt akarnak módosítani , a 2 ellenzék nem szavazza meg , vagy ha az ellenzék akar , azt meg nem tudják megakadályozni " Innét a nagy lejáratási hullám , érzik a p-fideszesk megcsapta az orrukat a börtön szaga.
Aki Én
Eg a sok támadás egyértelművé teszi, hogy bizony tud valamit, ami árthat a maffiának.
Normális helyeken drukkolnának annak, aki egy óriási korrupciót leleplez. Ez volna mindenki érdeke.
Nem csoda, hogy az érintettek és buta híveik be vannak szarva.
nemkati
@Sztyepospista: Ja, hát Kocsis Máté beismerte, amit eddig is tudtunk, hogy a NER-ben az kap jól fizető állást, akit rokoni vagy baráti szálak fűznek kormánytagokhoz, vagy a Fideszhez. Mivel a szakértelem ócska bolsevista trükk, ugyebár.
balos
@RonaGyuri: Ezt már a csókos gyerek is tudja,aki levált az "anya-tejről"!Más kérdés,hogy a helye a fejlődési ranglistán az utolsó szemponr!Okos embert nem tűr meg a hatalom a "szintjén"!
kereső
Nevetnék ezen az "öntökönlövésen" amit kocsis a fideSS frakcióvezetője és kormányzati tájékoztatási központ elkövetetett , ha nem lenne végtelenül szomorú valóság az amit az orbán elkövetett és elkövet az országgal szemben. Mert ezek a kijelentések- amit arra szántak, hogy dehonesztáló lesz MP számára- a "lexarom tablettával élők számára", semmi mást nem igazol, csak annyit- ami a nem egy bittel élők számára eddig is nyilvánvaló volt- , hogyan és kikre is vonatkozik a "senkit nem hagyunk az út szélén" orbáni jelmondat, és a "családbarátság" fideSS program.
human
Az ügyészésgnek a reakciójára várok inkább a Magyar Péter által jövő héten leadott bizonyítékok kapcsán.
Horizont
Nevetséges ha lehetne röhögni rajta. Akkor lenne logikus, hogy MP bosszút forralt azért, mert elhagyta a felesége ha Juci még miniszter lenne. De már nem az sőt már semmi lett akkor még? Rogán és bandája lázasan, győtrődve kutat, keres hogyan csinálhatná ki Magyart. De most emberükre akadtak.
Mind a kettőjük ék új párja van a 3 gyereküket hetes váltásban nevelik, közös felügyeleti joggal.Akkor??
Erőlködnek Rogánék annyira, hogy már bokáig körbefosták magukat.
Menőmanó
Ezért tart az ország ott ahol. Mert párthűség alapon működik.
A kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon. Orbi elmesélii a videóban, hogy mi a kormány dolga:

www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
Pusztai
Kocsisról: erről a volt miépes náci rasszista köcsögről mindig ez ugrik be:
..Amikor több éve, a Lendvai utcában a fidesz székháznál tíltakozott az ellenzék, felmásztak az erkélyre aztán be is mentek egy hátsó bejáratnál, akkor volt egy kis zúzódás: betört egy ajtó üvege, mÁTÉ ÚGY KOMMUNIKÁLTA, HOGY
AZ évszázad legnagyobb rombolását vitte végbe az ellenzék sok milliós károkozással.
... Bírósági tárgyalás, -> kiderült egy ablak tört pár 10 ezer ft kárral és azt is a fideszcsürhe tette,semmi kárt nem okozott az ellenzék. Ennyit az igazságáról."
... Na kb ilyen igazság alapú a pinaszájú ámokfutása az ellenzék ellen."
---Moszkva osztogat, fosztogat.
i.imgur.com/YB7Lvrn.jpg
"
Szóval ennyit a köcsögmáléról.
Aki Én
@RonaGyuri: igen, ez elég árulkodó. Magukat leplezik le, de a szekta ennek drukkol.

,,Kocsis Máté különösebb fenntartás nélkül, mondhatni: a teljes magátólértetődőség természetességének bájával beszél arról, hogy a Fidesz politikai rendszerében normális dolog a nepotizmus, vagyis az, hogy valaki hatalmi, döntéshozói pozícióba kerüljön, előnyöket élvezzen pusztán családi (vagy baráti) alapon. Észre sem veszi, mi a gond azzal, hogy ezek szerint a kormányban és a Fideszben évekig eltűrték, hogy valaki azért vezet egy nagy állami céget, mert a felesége elintézte azt neki."
kereső
@Aki Én: Nekik ez a "természetes"- de gondolj csak bele, mit tettek volna ezek, ha anno Dobrev Klára nem mond le a hivataláról, amikor a férje miniszter lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.