Nyolc éve beszélget a barátaival a kocsmában a színész arról, hogy milyen típusú országot álmodna, most Magyar Péter van a legközelebb ehhez.

Nagy Ervin színész is a színpadon volt azon a demonstráción, amit a NER-rel szembeforduló Magyar Péter hirdetett meg délután háromra az Andrássy útra. Nagy Ervin sokak meglepetésére nem műsorvezetőként vállalt szerepet a rendezvényen – írta a Telex.

Nagy Ervin: Első fecskeként közösséget vállalok Magyar Péterrel

Nagy Ervin (jobb szélen) elsőként odaállt Magyar Péter mellé    Fotó: Facebook/Új Szó

„Odaállok Magyar Péter mellé, mert mindig kell egy első fecske. Én letettem a garast mellette. Lehet, hogy bátor vagy vakmerő vagyok, de úgy gondolom, ő tudja elhozni a változás szelét az országba.”

A rendezvényen Magyar Péter egy párt indulását is bejelentette, amiről Nagy Ervin így vélekedik.

„Ez az első olyan pártkezdemény, ami mellé tiszta szívvel oda tudok állni. Ez tükrözi az én elképzelésemet is arról, hogy hol kell elhelyezkednie a magyar politikai középnek. Ezt számomra Magyar Péter testesíti meg. Nyolc éve beszélgetek a barátaimmal a kocsmában arról, hogy milyen típusú országot álmodnék. Most Magyar Péter van a legközelebb ehhez. Az ő értékrendjével én közösséget tudok vállalni.”

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
eRVIN, eRVIN! Te is beszoptad a bucit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Méhes
igaza van,első fecskének mindig kell lenni
FLETÓ
eRVIN, eRVIN! Te is beszoptad a bucit!
Horizont
@FLETÓ: Inkább a narancs és orbánbucit kéne mi?
FLETÓ
@Horizont: Látom, te érted!!!

:-))))
csak úgy....
0rbán mellett már csak a levirágzott mán dokik és a gyözikék tartanak ki! :) - de azok is csak suskáért ,mert azért annyira ök sem hülyék!
KisTehen
majd ez is lecseng, mint a ceu, meg a freeszfe ...
Aki Én
@FLETÓ: miért kell ilyen felesleges butaságokat írni, ha nem érted mi történik?
FLETÓ
@Aki Én: Jajjjjjjjj! Te nem tudtad?! A remény hal meg utoljára!
Péter2
Ez az Ervin is butuska egyed , egy fideszesnek , de egy volt fideszesnek sem szabad hinni . Kutyából nem lesz szalonna . Erre úgyis hamar rájönnek az emberek ! Magyar azért akar pártot alakítani , hogy a sajátjai mocskai be ne fedjék , mert ismeri a rendszert , mert szolgálta !
Sakk Matt
@KisTehen: Ez a mondatod mennyivel jobb, mint anno Fletóé, hogy "majd hazamennek"?!
Aki Én
A helyzet az agyhalott propagandista, hogy Magyar rendezvényére majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak, mint a hazudozó gazdádra. Az is igaz, hogy a fidesz mellett már nem ál egyetlen becsületes, hiteles magyar ember.
Hogy ti mindenkibe beleálltok, az meg úgy van rendjén.

www.lakmusz.hu/kinek-a-marcius-15-i-beszedet-hallgattak-a-legtobben/
Aki Én
@FLETÓ: A helyzet az agyhalott propagandista, hogy Magyar rendezvényére majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak, mint a hazudozó gazdádra. Az is igaz, hogy a fidesz mellett már nem ál egyetlen becsületes, hiteles magyar ember.
Hogy ti mindenkibe beleálltok, az meg úgy van rendjén.

www.lakmusz.hu/kinek-a-marcius-15-i-beszedet-hallgattak-a-legtobben/
jáger laszló
1 fecske nem csinál nyarat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Az hogy ki a magyar az olyan kérdés,amire a genetikusok sem tudnak válaszolni!1 biztos,hogy itt mindig voltak a hatalomhoz dörgölődző senkik,ráadásul,ha a határon túlról érkezett attól még buzgóbban nyalták a seggét!De miért?Mert jól esett!
Horizont
@Péter2: 6:55
Milyen saját mocskai vannak?
Péter2
@Horizont: Láttál már tiszta kezű fideszest ? Mert én még nem ! Ez menekül a politikába , hallgattad mit mondott a gyűlésén ? A lényeg, elmondta mit tenne , ezt akarták hallani az emberek , ez pont olyan mint a fidesz propagandája ," azt kell hallatni amit hallani akarnak " csak sohasem valósulnak meg a megmondottak mert csak propaganda , hogy miért , amiket elmondott azoknak a dolgok véghezviteléhez 2/3 kell , nem így van ? De a DK-nélkül sohasem lesz 2/3 viszont elmondta, velük nem köt koalíciót , ámbár egy hete még nem volt neki kínos , érted ugye ? Lesz még egy megélheti politikus és egy párt , ami önállóan semmit nem tud tenni , úgy mint a DK , kivárásra vár , ha akarnak az emberek változást kéntelenek lesznek leszavazni rá . Csak kevés az idő , mert 2026 után lesz még egy uniós pénzösszeg az utolsó 1/3 kifizetése , ezt vagy elhozza a p-fidesz , és felélik ,úgy ahogy a 14 év alatt tették , vagy egy új kormány az 1/3 összeget az ország kárenyhítésére fordítja , akkor talán nem marad Magyarország Európa második legszegényebb országa ,ez a tét , mert az emberek kormányváltást akarnak , ez meg megosztja azokat , de szerintem a mámor hamar elfog szállni , mikor az emberek elkezdenek otthon számolgatni , meg leesik a " tantusz " , hogy ezt a rezsimet csak 2/3 lehet felszámolni , vagy egy forradalommal , hát így , hogy lesz meg a 2/3? . Sehogy ! Minden fog a régiben maradni ! Erre bármit rá merek fogadni .
Őrnagy
Nagyszerű. Akkor kétszemélyes párt lesz az MP párt.
nemtudommitakar
Senkinek nem tűnt fel, hogy az ellenzékkel nem, de a fidesszel talán...
KisTehen
@Sakk Matt: a tapasztalat mondatta velem
KisTehen
@balos: dobrevre gondolsz? ő bulgáriából érkezett
Horizont
@Péter2: Én azért még mindig kivárok. Mást úgyse tehetek. Várok és figyelek.
Horizont
@Maccska: 17:54
Tényleg már tele a tököm is (ha lenne) veletek. Kibaszott egy rohadék szemétládák vagytok egy alja emberek. Honnan a picsából veszitek, hogy mindenki "libenyák" aki nem orbánotok seggét nyalja. Elegem van már belőletek. Olyan szarok vagytok, ti tartjátok életben Döbrögit és mindenkit leszóltok, nyomatjátok a propagandát amit a szátokba adnak. Miért nem tudtuk kussolni???
Maccska
@Horizont: na akkor itt egy libernyák:

Gelencsér berlini mérlege: két tojás, három szalonna, öt tüntető
Menczer Tamás államtitkár Facebook-oldalán mutatta meg, miből állt a momentumos Gelencsér Ferencnek szervírozott reggeli a berlini nagykövetségen.

„És a Momentum tüntetése a nagykövetség előtt a magyarországi diktatúra miatt.
A tüntetésen öten vettek részt…” – tette hozzá Menczer Tamás.

Bár Németországban sem érdekelt senkit, a nagykövetség munkatársai jóvoltából legalább reggelizett egy jót a kispárti államférfi…
FLETÓ
@Aki Én: Látod ! Erről beszéltem! Ez a fölényesség a mi benned / bennetek van! Ez a lekezelős stílus ami benned / bennetek van... Aztán minden választás után sunnyogsz / sunnyogtok 3-7 napig - személyiségtípustól függően, közben nyalogatjátok a sebeitek, majd újult erővel itt fröcsögsz / fröcsögtök...
Háááát! Ez az az Amerikából jöttem, mesterségem címere...
Horizont
@Maccska: Te MINDENKIT libernyákozol baszd meg aki nem orbán dumáját löki.
Úgyhogy elmehetsz a sunyiba.
Horizont
@FLETÓ: Mert bennetek aztán nincs fölényesség, lekezelés, fröcsögés !!!
Ti vagytok a jóság a tisztaság az emberség a szeretet hahahahahahaha
FLETÓ
@Horizont: Pontosan! Na jó, néha rólad / rólatok másolom / másoljuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.