A közelmúlt politikai botrányairól kérdeztük a kormánypárti megemlékezőket a Nemzeti Múzeumnál.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mégis többen voltak kíváncsiak rá, mint a hazaáruló orbánra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Mégis többen voltak kíváncsiak rá, mint a hazaáruló orbánra.
Pusztai
minél erősebben ütik fideszből láthatóan annál jobban félnek tőle.
Méhes
miért is strici,? mi volt a szakmája,,,,,,,,,,,,,,??? tán jogász na őket nem kell félteni
Maccska
Magyar gyakorlatilag egy keresztény nemzeti beszédet tartott.
Nyilvánvaló hogy a libernyákok gyorsan ki fognak ábrándulni.
Pálinkás Pál
és...értették a kérdéseket, vagy tolmács kellett..?
izéke
@Méhes: hát jogászból annyi van a fideszben,hogy Dunát lehetne rekeszteni velük...mondjuk oda is való mind
Billibácsi
Működik az agymosás és az arrogancia.
Pusztai
@izéke: azok jogvégzett jogALSÓK!!!
Maccska
A magyar baloldal megszűnt létezni.Láthatóan megszűnt rá az igény.
Horizont
@Maccska: hahahahahahaha te mindig a vágyálmodat írod le.
Nem kéne segítségért egy pszichiáterhez fordulnod???
Őrnagy
A 24.hu most tökéletes meghatározás adott:

„Magyar Péter egy szakmát vesztett strici, kapkod a levegő után, hogy meg tudjon élni”

A munka valójában büdös neki, maradt egy hamvában holt politikai bepróbálkozás, amiben senkire nem számíthat, és pénzügyi finanszírozója se lesz.
justhpeter
Tákolmányosa kellene eltörölni az ünnepi beszédeket - Magyarországon úgysem az ünnepről szólnak a beszédek. Az utóbbi 9dőkben csak a borzalmasnál is primitívebb beszédeket kellett hallgatnom.
Horizont
@Őrnagy: Ne szerencsétlenkedj már. Olvass figyelmesen.
Ezt nem a 24. hu írta hanem egy kisember megszólalását írta le, nem mindegy baszki.
justhpeter
Magyar Péter lózunggyűjteménye csak 3 dolgot nem tartalmazott: - mikor, - kivel, - miből ? Amíg ez nem lesz világos, addíg ezt nem tudom komolyan venni és azt gondolom, hogy csak az amúgy is töketlen ellenzék további oszlását szolgálja.
Péter2
@Aki Én: Majdnem 2x annyian voltak ,mint orbán uszításán , ha pártot alapít , és a fideszből kiábrándultakat egy részét , és akik nem szavaztak sehová sem, a nagy többségből meg tud szólítani a választásokra 2026-ra 1, 5 millió embert és úgy, ahogy mondta , ha muszáj lesz a pedofidesz elzavarásához a legnagyobb ellenzékkel koalícióra fog lépni az nem más mint a dk , mert a dk-nak van 1,5 millió szavazója , simán meglesz a jelenlegi rendszerben a 2/3 , nagy kakába került a fidesz , mert mihelyt bukik , többet ebben a formában nem lesz , mert a jelen fideszes vezetők többsége börtönbe fog kerülni bűnszervezetben elkövetett bűncselekményei miatt , és még az uniós ügyészségi rendszerbe is be kell lépni , hogy az is el tudja őket számoltatni !
Őrnagy
@Horizont Gyagyás: Ki a fasz szólt hozzád, és ki a fasz kérdezett már megint te szerencsétlen húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög seggfej? Biztos nem én voltam!
Méhes
@Péter2: a próféta szóljon belőled.@Péter2: annyira utálom őket,a lopásokat a mindent leépítéseket,a hazugságaikat stb,hisz tudod
FLETÓ
Nem kell őt megbántani! Ááááá, dehogy! Jól teszi a dolgát, rábízott melót teljesíti!
Horizont
@Őrnagy: Kussoljál te gyökér faszparaszt. Segítettem, mert olyan tájékozatlan seggfej vagy. Szívesen. Nem esett jól mi? Húgyagyú gyagyás. Ha hülye vagy mindig szólni fogok te tahó bunkó.
csak úgy....
0rbán bunkói ragaszkodnak a csuti bunkójukhoz,aki magyarország sírásója! - ebböl kifolyólag ,már évek óta ,még a gondolkodást is képesek mellözni ! :)
Őrnagy
@Horizont Gyagyás: Valójában nem igazán érdekel, hogy miket okádnak be a fórumba a húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög seggfejek (pláne akik jelezték már hogy nem kívánnak velem társalogni, de rendre segget csinálnak a szaros szájukból), csak jelezni akartam, hogy részemről le vagy szarva! Elsőre tapintatosabban írtam meg, de mivel nem értetted meg, konkretizáltam!
Nessy
@Aki Én: Érdekes egyetlen busz sem parkolt a mellék utcákban, és kordonok sem voltak, mint Orbán "ünnepi megemlékezésén"! A Múzeum kertbe csak a kiválasztottak mehettek be kordonok közt, rendőri ellenőrzéssel! A többiek a kerítésen kívül hallgathatták a választási kampány beszédet! Tulajdonképpen miért kellett százezreket buszra, SMS-re, automata telefon hívásos invitálásra költeni? Ahogy a Szentírásban szerepel, "Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak".
Clavigo
@Őrnagy: Ennyi IQ- val ne kommenteljél,,őrmikém. Nagyon buta vagy...
Cherry
Ezt csak egy elmebeteg fogatln fideszhivó OV seggnaló buzi mondhat ,igaz sok nincs odafent talán 1 IQ sz@rban a féreg és barátai
Aki Én
@Őrnagy: egyrészt buta suttyó vagy, másrészt eddig fideszes volt, mégsem kritizáltad. Eddig jó volt olyannak, amilyen. Tehetségtelen, hisztis focistafeleség.
Mondom, hihetetlenül buta vagy. Asszem ennyi...
Maccska
Dk rendezvény 0 fő.

Momentum + Kutyák rendezvény 30 fő.

A 3 legnagyobb ellenzéki párt.
csak úgy....
@Maccska: hát persze,fideszék lefoglalták elölük a buszokat ,amivel a fövárosba utaztatták a falusi buta bugrisokat! - azért magyarra többen voltak kíváncsiak mint a ti kettyós 0rbánotokra...,és ök maguktól mentek, nem buszoztatták öket !
te miért nem mentél, nem akartad magára hagyni a szerelmetes kecskédet? :)
Csak Norisz és senki más
@Aki Én: Ingyen közvéleménykutatás! Semmi több! Csak ennyi!
Maccska
@csak úgy...: a három legnagyobb ellenzéki pártra összesen harminc ember volt kíváncsi.
Böszmeferi meg az asszonya elbújdosott az ünnepen.
Nem akarták a jelenlétükkel beszennyezni a napot.
Korrektek is tudnak ezek lenni?
Maccska
@Maccska: amíg a magyar kormányfő óriási tömeg előtt beszélt – több tízezren vettek részt az állami ünnepségen –, addig Donáth Annának néhány tucat ember előtt kellett megtartani ünnepi beszédét a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt közös rendezvényén.

A születésnapomra többen jönnek el, mint Donáth Anna beszédére”

– írta bejegyzésében Apáti Bence, aki egy beszédes képet is posztolt az eseményről:
csak úgy....
@Maccska: 0rbánra meg csak a pénzért odabuszoztatott,kordonok között átgyömöszölt birkacsorda! :) ne legyél büszke semmire, föleg ne az értelmedre!
Maccska
@csak úgy...: Orbán több tízezres lelkes tömeg előtt mondott egy nagyon jó beszédet.
Maccska
@csak úgy...: a közvetlen köztársasági elnökválasztásért rendezett, jóformán érdektelenségbe fulladt tüntetést négy olyan ellenzéki párt szervezte, melyeknek országszerte számos önkormányzati képviselőjük, helyi szervezetük van, mégsem voltak képesek hasonló mozgósítási akciót levezényelni.
csak úgy....
@Maccska: hát persze,ott álltak a buszok amik a buta parasztokat szállították az agyament vezéretek elé! :) - büdös a leheleted a szaros nyelvedtöl de az is lehetséges,hogy az üres fejed belülröl gombásodni kezdett ..., de lényeg,hogy téged a kecskéd így is szeret!
csak úgy....
@Maccska: adtam egy lájkot az idióta fáradozásodért,most eriggy a kecskédhez és tedd vele amit szoktál,te beteg állatka!
Péter2
@Méhes: Változásra nagy szükség van , az utolsó esély , hogy az országgal kezdjenek valamit , az uniós pénzek amit kapott az ország a 20 éves belépésünk óta , 2026 után az utolsó harmad kifizetése kerül sorra , utána már nem lesz több uniós felzárkóztatási pénz , na ezért nem mindegy milyen kormány lesz , mert ha marad ez , a pénzek java ott is marad örökre , amit meg elhoznak az elvész pl a propagandára és többségében a pedofideszes zsebekben . Magyarország a 14 év pedofideszes országbitorlás eredménye az unió 2 legszegényebb országává tétele, és korrupciós listán az 1 ez a pedofideszes sikertörténet , ha marad ez a bűnszervezet az ország élén , akkor 2026 után az uniós pénzek nagy része ott is marad ,az ország a szegény európai országok közt fog maradni , véglegesen ! Ez a tét !
Designer
@Maccska: DK beállt Magyar Péter mögé!
Peller Anikó
@Péter2: "'"Változásra nagy szükség van, az utolsó esély, hogy az országgal kezdjenek valamit, az uniós pénzek amit kapott az ország a 20 éves belépésünk óta, 2026 után az utolsó harmad kifizetése kerül sorra, utána már nem lesz több uniós felzárkóztatási pénz, na ezért nem mindegy milyen kormány lesz, mert ha marad ez, a pénzek java ott is marad örökre, amit meg elhoznak az elvész pl a propagandára és többségében a pedofideszes zsebekben. Magyarország a 14 év pedofideszes országbitorlás eredménye az unió 2. legszegényebb országává tétele, és korrupciós listán az 1. ez a pedofideszes sikertörténet, ha marad ez a bűnszervezet az ország élén, akkor 2026 után az uniós pénzek nagy része ott is marad, az ország a szegény európai országok közt fog maradni, véglegesen ! Ez a tét ! "'"

Ez.
Peller Anikó
@Designer: A kialakult helyzetben úgy tűnik a legjobb amit tehetnek.

Ennél veszélyesebb helyzet enélkül nehezen állhatna elő. Ressszkethetnek a fideszgecik. A macskatehenek, nagyórú bábák, és a tehetségtelen propagandista állatok. Aki nem veled van az ellened, geci.
csak úgy....
érdekes,hogy seni nem figyelt föl arra amit magya péter többször is elmondott ,hogy magyarország ill. a fidesz, 2 X annyi pénzt kapott az utóbbi 14 évben mint németország 45 után az úgynevezett marshall segéjt ,amiböl fölépítették a szarrá bombázott városaikat és 15 évre rá a német melósok már a balcsira jártak a mercedeszeikkel nyaralni ,pedíg az akkori magyar kormányok szerint is a németek a szakadék szélén álltak! :)
Peller Anikó
@csak úgy...: A II. világháború után két évvel Amerika által a vesztes államoknak felajánlott segélyt hívjuk Marshall segélynek. Marshall amerikai külügyminiszterről kapta a nevét, a cél Európa újjáépítése volt.

"'"a fidesz 2 X annyi pénzt kapott az utóbbi 14 évben mint Németország 45 után az úgynevezett Marshall segélyt, amiből fölépítették a szarrá bombázott városaikat"'" és ezt a fideszcigány elmebeteg teljes egészében ellopta, elbaszta, propagandára fordította, miközben az ország kilátástalanul zuhan a semmibe.
csak úgy....
@Peller Anikó: örülök,hogy nem vonsz kétségbe , - oszt hova lett a pénz?
látsz valami soros vagy gyurcsányi szálat a dolgok mögött? ;) -azért a sok szakadt fideszes csóró faszán kikupálódott anyagilag, már ferrarira is fussa ..., a nép meg dögrováson!
csak úgy....
@Designer: és mit tesz majd a dk. magyar péter mögött? márkyzajoskodik ?
csak úgy....
vegyétek végre észre kedves dékás hívek,hogy a feritek tudatosan? vagy csak végelgyengülésében a fideszes malmokra hajtja a vizet,már csak a "szemkilövetönek" beállított jelenlétével is ! -persze ha ti is ragaszkodtok 0rbánhoz ,akkor vegyétek úgy ,hogy nem mondtam semmit!
Peller Anikó
@csak úgy...: Ok, van valami elképzelésed hogyan legyen?

Ha ez a Magyar ellenzéki beállítottságba fordult volna de nem, akkor sem lenne esélye egyedül legyőzni a fideszt, márha akarná.

Akkor vannak még a kispártok egynéhány százalékkal, momentum, párbeszéd, makizé párt, fenetuggyamég kik, egymást ölik.

A mihazánk egy bolondokháza, triannon, nagy magyarország menyország.

És van még a déká.

Nosza, tudsz jobbat, figyelek.
Maccska
@Peller Anikó: a kecskebaszónak ebben igaza van.
Nyilván Gyurcsány meg a neje a fidesznek könnyű célpont.Gyurcsány nélkül meg nincs DK.
Végül is ezért nyer könnyen a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.