A politikai pályára lépett férfi bejelentette, nem indít új közösségi oldalt, és mindenkit arra kér, ne dőljön be a gombamód szaporodó Talpra magyar oldalaknak.

„Tegnap délután, sok év után elindult a változás. Mostantól lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és létrehozzunk egy normális, modern, európai Magyarországot” – a március 15-i zászlóbontás után Facebook-oldalán jelentkezett Magyar Péter.

Magyar Péter: „Semmi közöm a Talpra, magyarok! fb-oldalakhoz”

Magyar Péter nem indít új Facebook-oldalt     Fotó: Facebook/Magyar Péter

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje pénteken az Andrássy úton jelentette be, hogy elindítja a Talpra, magyarok közösséget, és politikai pártot szervez. A tüntetés óta egymás után jelennek meg a Talpra, magyarok! nevű oldalak és csoportok Facebookon, Magyar azonban jelezte, hogy ezekhez semmi köze – számolt be erről a Telex.

Elindították viszont a talpramagyarok.hu weboldalt, amin egyelőre csak egy email cím szerepel. „Külön Facebook vagy más közösségi média oldalt nem indítunk, továbbra is az én oldalaimon kommunikálunk. Fontos, hogy a többi hasonló nevű oldal nem hozzánk kapcsolódik, az ott megjelenő tartalmak nem köthetőek hozzánk” – írta Magyar.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Ez eléggé kapcás trükk! Magyarra fordítva, már most kapc a pofádra Peti!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Ez eléggé kapcás trükk! Magyarra fordítva, már most kapc a pofádra Peti!
Eladott Ország
Tudjuk Petike, neked csak a gangeszi csutidevla ánuszához van közöd.
Gulyás Márton Partizán: Te végső soron Orbán hatalmát leváltani szeretnéd, a miniszterelnök kihívója vagy ellenkezőleg koalíciós partnerévé szertné válni? - Magyar Péter: Jaj de nehéz kérdés… Pedig ez nagyon könnyű kérdés volt. Ennyit az elvszerűségről. Itt a nagy baj, hogy nem megreformálni kell a fideszt meg partnerkedni velük. El kell őket zavarni.
twitter.com/i/status/1768913268452540795
Magyar Péter: Nincs NER-es múltja. Ennél már csak az viccesebb, hogy ő "átlagember." Állami cégnél vezérigazgató, banknál igazgatósági vezető, két zrt-nél igazgatósági tag. Ez tényleg egy tipikus átlagmagyar életútja 42 éves korára. És ezt képes elmondani a riporter szemébe. 42 éves korára bőven elérhetné, de egy végletekig kontraszelektált bandában?! Bár biztos ő a kivétel, mint Rákosi elvtárs munkásigazgatóinak sorában a jegesmedvének öltözött diverzáns gróf, akiből így a vasművek vezérigazgatója lehetett. Egyébként én frankón elhiszem, hogy ő elhiszi ezt. Lakótelepet soha életében nem látott, megszületett nagypolgári családban, felmenők között magasrangú köztisztviselők, nyilván nem a szőnyegporolónál fog szotyizni, csak akkor ne kezdje már ezt a nép egyszerű gyermeke dumát. Rohadt nagy a szakadék az átlag magyar meg közte, annak minden előnyével és hátrányával. Nem beszélt elszámoltatásról, már ez önmagában majdnem lenullázza a teljesítményét. Csak egy (költői) kérdés: miért nem csatlakozik Magyar Péter , MZP hogyishívjákjához? Hogy ketten vállvetve szólítsák meg azt a búbánatos harmadik Magyarországot? Vagy a Jobbikhoz, vagy Vonához? – Mert ők is a NER agyar Péterrészei. Szerintem meg MP Orbán kreációja, mert egészen az asszonyka bukásáig (V.J.) elég jól elvolt 3 fizető NER-állásban, majd hirtelen "megvilágosodott", és rájött, hogy a NER rossz, de azért egy Orbán nélküli fidesszel (ami fából vaskarika) koalícióra lépne. Nagyon naivnak kell lenni, hogy valaki bedőljön neki.
Philip Marlowe
"...visszavesszük a hazánkat és létrehozzunk egy normális, modern, európai Magyarországot"

1. Ez Qrvára Dobrev Klárova duma ba+!!!
2.Nincs mit visszavennetek büdös komcsik, mert sohasem volt a tiétek!!!
3. És Qrvára nem kérünk belőletek libsikomcsikból! Minimum 3-4 millióan!
Ennyit erről!
Eladott Ország
Egy fontos kérdés viszont a szönyeg alá lett itt söpörve. Magyar Péter nagyon sokat hivatkozott a rendezvényen 48-ra, csak hát a 48-as ifjak egy pillanatig sem gondolták komolyan, hogy az akkor fenálló rendszer meggyőzhető a követelésekről: felelős minisztérium Buda-Pesten, az úrbéri viszonyok eltörlése stb. Ehhez Petőfi szerint kiráyokat kellett akasztani. Viszont láthatóan Magyar Péter azt hiszi, hogy Orbán, az ő bűnözői köre és a bármilyen szintű agresszióra képes rajongói azért számolták fel a demokráciát és összes kellékeit, hogy itt bárki Orbánon kívül (pl. Magyar Péter) békésen megszeresse a közhatalmat. Ez pedig sajnos tévedés Magyar Péter. Ember ! Most jöttem a Diákhitel Központ vezérigazgatói irodájából! Rogánról el tudom képzelni, hogy ez egy tervezett "átállás" volt. Elég ha tovább osztja az amúgy is hihetetlenül (feleslegesen) sok pártra épülő ellenzéket.
FLETÓ
"Semmi közöm senkihez, amúúúúúgy! Én is senki vagyok, mert egy sehonnani bitang ember, akit felbéreltek..."
Pegero
Nagyon átlátszó Magyar Péter gyors váltása!
Péter2
Én neked sem dőltem be ! A rendszer amit építettetek ,minek a szerves része voltál a 14 év alatt Európai szinten, a közép mezőnyből az utolsó előtti legszegényebb Uniós országgá sikerült lezüllesztenetek , erkölcsileg , és gazdaságilag , é morálisan . Na most ezek után nem hiszek , idáig sem hittem , csak a szememnek .
KisTehen
az új párt neve meg lehetne Sült galamb

a libsik úgyis arra várnak
Philip Marlowe
@Péter2: Nos, pont ilyen emberek voltak Magyar Péter "rendezvényén" több ezren mint te! (Mekkora szenzáció!...:DDD)
Tehát ahogy írtam már többször is már napokkal ezelőtt... Ez a csávó rekord gyorsasággal ért a csúcsra, de még ezt a rekordot is meghaladva tűnik el!
És ez így van rendjén...
Csak el kell olvasni a 12 plagizált pontját! VICC!
Még több Bohócra nincs szükség...
Eladott Ország
@KisTehen: "Akasszátok fel a vajdátokat" (Petőfi Sándor) ...illibsiknek.
❗️"Takarodjon el a Fidesz, takarítsuk el Orbán Viktort” – mondták az Egységes Diákfront tagjai
❗️Június 1-jén az ország több pontján, többek közt Budapesten és számos megyeszékhelyen szerveztek tüntetést az oktatásért és a státusztörvény bevezetése ellen.
❗️Perlaki-Boros Noel és Mészáros Bence, az Egységes Diákfront képviselői is a felszólalók közt voltak. Mészáros arról beszélt, hogy elegük van a magyar közélet állapotából, a tanárok, a mentősök és a tűzoltók alacsony béréből. Majd hozzátette, a parlamentben „bűnözők ülnek ma is, akik minden nap hazaárulást követnek el”, szerinte megpróbálják őket ellehetetleníteni.
❗️Perlaki-Boros pedig a magyarok ‘48-as és ’56-os küzdelmével állította párhuzamba a mostani helyzetet, amit szerinte nem szabad csendben tűrni. „Legyen hangos újra a "Talpra, magyar!" Takarodjon el a Fidesz, takarítsuk el Orbán Viktort, de ordítva, amíg az unióban vagyunk!” – jelentette ki a Tanítanék Mozgalom tagja.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/350826070_194022746498754_4873343658949860533_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=HrFZ54GAqEAAX_PBzQs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBbAFToMY1Txgq2obffxVSr1UvRPd25El_jw9im5Uj8uA&oe=65FB3389
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/351120058_207545858357612_1431039070377339730_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=8u81nqt0mJwAX-lNZuj&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDacrZQyAdsTG53cHDXp1mNm60R-X1x4Z3KRCfgZ8IIGg&oe=65F9F512
jáger laszló
Magyar P nem +oldás MO-nak,csak 1 placebo
Nem gyógyszer!
Program nélküli fellángolás akár a 3 farkúak!
csak ennyi
barátilag
J.L.
1kaszás
@Philip Marlowe: Igazad van, viktornál nagyobb bohoc nem kell!
Dr. Proktor
Magyar Péter nagy problémája hogy normálisan szólt normális emberekhez, éppen csak azt nem fogta fel hogy a választást a többségben lévő bunkók döntik el...
Ha előre akar jutni a politikában és kétharmadra gyúr akkor az állati ösztönökre kell hajtani a mai Magyarországon!
Őrnagy
Végre egy "tisztességes" politikus jelölt, aki nem szereti a korrupciót, nem szereti a hazugságokat, vagy mégis?
Pályafutását azzal kezdi, hogy feltöltött a faszbuk oldalára egy olyan képet, ahol a valóságot egy kicsot megmanipulálták digitálisan. Kicsit szélesebb utcát varázsoltak egy kicsit nagyobb tömeggel, mint amennyi valójában a helyszínen volt.

Szóval a Peti lúzer keresi, igényli az igazságot, és egy csalással indít! "Biztos siker"? Vagy inkább egy MZP-hez hasonló hatalmas bukás előkészülete?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 20:54 ☺ Ezt kérdezd meg a román csuti devlától!
Potyalesőből a tolvajok multimilliárdos királya, 3 millió papíron magyar támogatásával.
twitter.com/Skorpiooh/status/1768001964464370016/photo/1
Hidegzuhany a bizakodó szavazóknak! Magyar Péter elárulta, hogy mindig jobboldali marad: „én soha nem leszek a másik oldalon!” A probléma pedi az, hogy a fidesz se nem jobboldali se nem baloldali párt, hanem egy bűnszervezet/szekta!
pestibulvar.hu/2024/03/16/hidegzuhany-a-bizakodo-szavazoknak-magyar-peter-elarulta-hogy-mindig-jobboldali-marad-en-soha-nem-leszek-a-masik-oldalon/
Eladott Ország
@FLETÓ: Magyar szabadság, made in China.
twitter.com/janos_hary/status/1769021613716943157/photo/1
Báránykáim! Ha annyira utáljátok Brüsszelt, és az Uniót, akkor miért oda mentek nyaralni? Ott van a gyönyörű Oroszország és Szibéria, olcsóbb és Putyin is szeret benneteket. Putyin elégedett és a narancsforradalmárok elélveztek a gyönyörtől, mivel a kormos nem említette a beszédében, hogy az 1848-49-es forradalmat a magyarok nem az osztrákokkal szemben veszítették el, hanem az orosz birodalom seregei verték le.
twitter.com/janos_hary/status/1769004591276835255/photo/1
simmering73
Mielőtt bárki eltévedne és Magyar Péterben az Orbán-rendszer megdöntésének reményét látná, felhívjuk mindenki figyelmét Magyar Péter nyilatkozatára: nem támogatja Karácsony Gergelyt a főpolgármester-választáson. Ezzel Budapest megtartása veszélybe került. Orbán Viktor köszöni szépen, ha Magyar Péter kezére játssza a jelenleg szabad Budapestet.

Nem állítjuk, hogy Karácsony Gergely hibátlan (Márki-Zay Péter a lelkén szárad), senki nem az, de az ellenzék közös jelöltje, aki jól végezte a dolgát, s minden megszólalása telitalálat, esélyes a győzelemre. Ha Karácsony Gergely nyer, akkor a főváros ellenzéki kézben szabad marad. Ha veszít, a fővárost visszaveszi Orbán. Ezt kockáztatja Magyar, s aki őt támogatja.
nepszava.us/magyar-peter-nem-tamogatja-karacsony-gergelyt/
balos
@simmering73: Sajnos ebben a disznóólban minden "áldozat" visít,az a legjobban aki örül,ha a másikat ölik!Itt olyan,hogy összefogás SOHA NEM VOLT ÉS SOHA NEM LESZ!A turáni átok kötelez!
Eladott Ország
@KisTehen: @FLETÓ: A pillanat szépsége amikor három marha figyeli egymást
twitter.com/janos_hary/status/1769230776858489080/photo/1
Őrnagy
@balos: A többpárti "demokrácia" lényege, hogy mindenki a saját véleményét terjeszti! Akik nem egyazon véleményen vannak, azok szabadon versengenek a választók bizalmáért! Az "összefogás" különböző nézőpontot képviselő politikusok és választók között, az egypárti diktatúra előszobája!

A 2022-es választás azt is megmutatta, hogy hiába nem "finnyásak" az ellenzéki pártok Heller boszi javaslatának megfelelően, hiába fogják be egyes pártok az orrukat amikor összeállnak egy nagy ellenzéki összefosásban, a választók ezt annyira se díjazzák, mintha kölön-kölön képviselnék a szimpatizánsaik véleményét, mert vannak akik szavaznak a nekik szimpatikus pártokra, de nem szavaznak egy olyan összefosásra, amelyben olyanok diktáltak, akik ellenében szimpatizálnak egy nekik tetsző politikai csoportosulásra!
Őrnagy
@Eladott Ország: Te egy személyben testesíted meg az egymást figyelő 3 marhát (mint féleszű hatökör), aki tükörbe nézve figyeled mind a három marhát (a féleszű hatökröt), vagyis magadat! :)))
Pegero
@Eladott Ország: 07:09 @Tirpák Elvtárs:!
Azt is olvastad, hogy Magyar Péternek nincsenek új elképzelései, nincs új stratégiája? Szó sincs arról, hogy olyasmi lenne a tarsolyában, amitől ő lehetne a várva várt harmadik erő. Most még élvezi azt a népszerűséget, amit a váratlan felbukkanásának, és a NER rendszerével való szembefordulásának köszönhet. Ám hamarosan eljön az igazság pillanata, amikor színt kell vallania, hogy mitől más az ő pártja, mint a többi ellenzéki erő?
Ez az igazság faßikám!
A szar photoshopjaiddal meg elmehetsz a náthásba, nekem sokkal jobbak vannak...
www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2023/12/Christmas-History.mp4?_=1
Pegero
@Eladott Ország: @Tirpák Elvtárs:!
Rendet tehetnél a fejedben. Ajánlanék neked egy jó orosz csákányt, amit ma már Kínában gyártanak.
Őrnagy
@Pegero: Mit lehet rendbe tenni egy üres koponyában?
Pegero
@Őrnagy: Egyik fülén be, a másikon ki, legalább szellőzik!
Pálinkás Pál
ez a krapek is egy kipukkadt lufi...valahogy nem látom az általa ígért terhelő dolgokat a gülüszemű, roggyant tonyó ellen...jelezze már felém valaki, mi olyat mondott, amiért nem a polpotféle, hanem bármilyen demokratikus ügyészség eljárást tudna indítani..ez is csak annyit akar elérni, hogy ne a biszex volt neje, hanem saját jogán élhessen ingyen továbbra is a nyakunkon..legalább annyira kártékony ,mint a maki-zay...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Kevered a szart? Abban maradsz...
Őrnagy
@Dr. Proktor: Szó sincs róla, hogy benneteket kevergetnélek! :))
sándorbence
gyüta neres legény ésjol megkeverte aszart kiabálnak ráis a baloskomcsik
ésa karmelitában ülő komcsik is
verőce21
Ha ez a projekt nem jön be neki, akkor dolgoznia kell, és nem Magyarországon...!
Yoda69
@Dr. Proktor: A DK ezt probalta a 800 kihelyezett pedofideSS plakattal. Szet is szedik oket, de nem a fideSS, hanem az ellenzek.
Csizmás Kond
...ha kiderülnek, hogy milyen összegeket mozgatott, zsebelt be olyan akármikkel amit csak alá kellett írni hamar elfogy a becsülete...Rogánnal is a pénz miatta balhézott össze...csak ki kell várni a végét...
csak úgy....
a fideszhüséges "tudósok" teóriái kimeríthetetlenek, ugyan úgy mint a mélységes butaságuk! :)
CsipkeRózsa
@jáger laszló: Nem csak fellángolás, a Kutyapártot 2006-ban alapították, 2014-ben jegyezték be.
CsipkeRózsa
Tőlem lehet jobboldali, csak nem legyen olyan, mint Orbán.

Ne lopjon, ne hazudjon, ne legyen gonosz! Ne fordítson egymás ellen embereket, embercsoportokat.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ha meghallgatod a vele készült riportokat, akkor abból kiderül,hogy ö egy más és jobb világot szeretne mint amit 0rbánék fölépítettek!
CsipkeRózsa
@csak úgy...: Tudom, hogy más, de sokan meghallgatták, és sokan mégse bíznak benne.
Dr. Proktor
@Yoda69: Az ellenzék már csak a vesztésben profi, de abban kiemelkedően teljesít! Az oszd meg és uralkodj rajta önként vállalt mintaképe...
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ezt a bizalomhiányt a fidesz plántálta el a magyarokban a saját elönyeik megtartása érdekében!
Őrnagy
@csak úgy...: Tényleg?

Akkor ez mi?

"Dobrev Klára beleállt Magyar Péterbe: „Az országnak nem rá van szüksége”

És akkor mégis kiknek kellene Magyar Péterben bíznia és miért?
Dr. Proktor
@Őrnagy: Például nekem! Jobboldali konzervatív vagyok olyan származással hogy a szocializmusban itthon még a középiskolába se vettek fel, viszont a lopást és a korrupciót nem tartom konzervatív tulajdonságnak, hanem elitélendő bűnnek...
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: Bocsánat, kifelejtettem a despotizmust!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Az hagyján, de biztos forrásból tudom, hogy rózsaszín alsónadrágot hord és a cipőjében nem öt lábújja leledzik hanem párosújjú pata...
FLETÓ
@Pegero: Te még szóba állsz vele: @Eladott Ország: ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok