A független politikus, Hadházy Ákos Somoskőújfalun járt, ahol egy kérdéses, milliókból készült emlékműre hívta fel a figyelmet.

Hadházy bemutatta a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművétHadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos ellátogatott a Salgótarján melletti, határmenti településre, Somoskőújfalura, ahol egy művelődési intézet által támogatott emlékmű épült. Az egészben az a leginkább visszás, hogy 20 millió forintba került a kivitelezés, ám ez a végeredményen egyáltalán nem látszik.

A politikus egy posztban mutatta be a helyszínt:

Ez kérem egy „Nemzeti Összetartozás Emlékműve” Somoskőújfalun. De nyugodtan hívhatjuk a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművének is, ha megnézzük a képeket és tudjuk az alábbiakat:

-20 millióból (!!!) készült el. A pénzt a Lezsák-féle lakitelki Nemzeti Művelődési Intézet adta. A pénzből:

-kivágtak néhány fenyőfát (az utolsó képen egy korábbi google fotón láthatók)

-két tenyérnyi réz Nagy-Magyarországra ráírták, hogy “rendületlenül”

-a fenyők helyére kövekből kiraktak egy Nagy-Magyarország formájú virágágyást

- az út túloldalán már van egy régebbi, hasonló tematikájú- Somoskőújfalu visszacsatolására emlékeztető- kis emlékmű

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Nincs ezen semmi csodálkozni való!
Építhettek volna akár 10 darab 1 méter magas kilátót is az EU-s pénzekből...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Nincs ezen semmi csodálkozni való!
Építhettek volna akár 10 darab 1 méter magas kilátót is az EU-s pénzekből...
NKF
Meddig tündököl még ez a tetű? Visszamehetne oltani a tyúkokat! Mindenki jobban járna!
Főleg a tyúkok!
Menőmanó
Lopni nagyon tudnak, semmi másra nincs eszük a geciféléknek.
Menőmanó
@NKF: Mért baj az, ha leleplezi a lopásokat? Te mennyit loptál, hogy a tolvajgeciket véded?
jáger laszló
Ezután
Nemzethy Emlékhellyé kell minősíteni ahová minden fidexesnek élete során 1X L kell zarándokolni,mint az araboknak Mekkába a Kába kőhöz!!!??
Ezt komolyan/komolytalanul javaslom...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Az rendben van, hogy emléket állítottak egy sorsdöntő eseménynek a településen. Lehet, hogy tavasztól őszig az a virágágyás szépen mutat. Bár ezért a fenyőfát kivágni?
Az áráról eszembe jutott Márkus László egy jelenete, ahol egy fotelt szed szét, miközben azt kérdezi, "de mi került ennyibe"? Itt is fel lehet tenni a klasszikus kérdést.
szép új világ
Ez is annak a bizonyítéka, hogy itt nincs jogállamiság! Egy normális országban egy ilyen átlátszó lopásért már rég ülne az elkövető. Sőt.. Orbán nagy barátainál - Kínában - az ilyenért simán fellógatják, az Oroszoknál meg kiesik az ablakon..
Csak nálunk lehet megúszni büntetlenül, persze ennek is van egy feltétele: legyél fideszes.
fergeteg
Idióta zakkant udvari bolondja a Gyurcsány házaspárnak. Még TOTO kutya azért hiányzik a szimatolásból
mellőle.
Kisfalumban végre megépül vitéz Nagybányai Horthy Miklós egészalakos szobra.
A temlom zárt kertjében lesz felállítva.
Liberálbolsik csak drónnal láthatják.
egyember
@sgl: Igen. E témában van egy alapvető fogalmi zavar. A kilátó egy HELY! Ahonnan szép kilátás van valamire. Aki egy kicsit is turistálkodott valaha, az tudja, hogy Mo-on rengeteg kilátó(hely!) van, pl. a Mecsek, a Bükk stb. oldalában, ahol nincs TORONY! Ilyen (volt) az egyik leghíresebb a Prédikálószék (hol is van?). Ott csak akkor építettek kilátó-TORNYOT, amikor az előtte lévő részt benőtte a növényzet (fák, amiket korábban a VALÓDI turisták vágtak ki, sk.).
(Csak úgy, mellékesen: több olyan kilátó-TORONY van, ahol ma csak fákat látni, amik túlnőttek a tornyon . . . )
Nessy
@fergeteg: Legyen benne öröme a falunak!Ha már csak ez hiányzott a boldogságukhoz.
csak úgy....
@fergeteg: a kisfaludba mindenki akkora seggfej mint te? -akkor kell is az a szobor, szegény horthy..
Aki Én
@NKF: @fergeteg: titeket sem a magyarok pénzének ellopása érdekel, igaz agyhalottak?
Csak jelzem, hogy a túlnyomó többség hálás a hazaszerető Hadházynak.
ómió
Lebontottad már az építkezést bíztosító kordont, Hullaházy efftárs!? Ne késlekedj, mert a végén még majd senkinek a fejére nem esik tégla és akkor "oda az efftársiasságod"!
Edebácsi
Nemzeti )sszetartozás helyett csak nemzeti össz tartozás van, melynek növelésében Párunk éa Kormányunk igen eredményesen műkösik.
csak úgy....
@Philip Marlowe: tudod,hogy neked mi a legnagyobb problémád hadházyval!?
az,hogy naponta az orrod alá dörzsöli, hogy mennyit loptak a kedvenceid!
egy normális embernek a reakciója erre a töménytelen lopásra,csalásra az lenne,hogy minimum ledöbben és kussolva szégyenkezik a kedvenc tolvajai miatt, de te és a többi fideszbirka inkább hadházyt gyalázza , aki azon és azért dolgozik, hogy megszünjön a korrupció magyarországon! @Philip Marlowe: kifizetödö neked birkának lenni?-mert akkor megértelek! :)
csak úgy....
@Philip Marlowe: a tények? :) oszt melyik tények?
poltnál fideszest följelenteni? - ugye te külhoni! ;)
nejlontacskó
@Philip Marlowe: tény, hogy pár százezerből is, meg lehetett volna csinálni, de tény, hogy 20 milliót el lehetett rá számolni!
Tény, hogy becsülettel túl lett számlázva!
Clavigo
@Philip Marlowe: Aha... Az lesz majd nagy gáz,,,ha Számodra is kiderül,világossá válik ,hogy mekkora hülye vagy.,,Fülöpke.
csak úgy....
@Clavigo: van aki ilyesmire sosem jön rá..., ök csinálják fideszéknek a 2/3 ot!
Yoda69
Csak a szokasos fideSSes lopas. A 20 millabol 1 millla ment a kivitelezonek a tobbi a helye NER elvtars zsebebe.
csak úgy....
@Philip Marlowe: remélem akkor is ilyen tárgyilagos leszel ha valakik betörnek a házadba és mindent visznek! :) -ahogy növekedik a nyomor a valószínüsége is nö ,hogy hamarosan kirabolnak ,- de te azt is majd lezseren veszed. :)
csak úgy....
@Shikari: a tolvajokat te barom! -persze a te elméd...
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: vagy egy gyors ólomdarab.,...
bence
Philip Marlowe ! A ténylegesen képzett ügyészek , bírók az EU Ügyészségben vannak , ahová nem mer belépni az orbán kormány ! Gondolom nem véletlen , mert ezek az ügyek hamar bizonyítottá , a valós ismeretek azonnal láthatóvá válnának , ami teljes összeomlást hozna a 2/3 számára !
csak úgy....
@Philip Marlowe: érdekes,hogy a kuka fideszesek kívülröl fújják,hogy a mocsok szocik mit és mennyit loptak, csak azt nem hajlandók észrevenni, hogy a mostaniak,fideszék a többszörösét annak amit a szarházi szocik! tudod,hogy ez minek a jele? a ritka nagy butaságé! :)
Nessy
@csak úgy...: Áldott emlékű Nokiás doboz! Pofátlan 2 milliós fizetés, végkielégítés felett 98% SZJA ! Mészáros Lőrinc még csóró gázszerelő. stb. Szelektív memória pártunk és kormányunk háza táján.
csak úgy....
@Nessy: akkoriban a 2 millió sok pénz volt,most aki egy rendeset akar lopni az kénytelen minimum 10 milliót elemelni,hogy kitegye az akkori 2 milliót! :)
balos
Örömmel jelentem az itt meg és felszopó nemzethy kultúrháknak,hogy jövő héten önálló gazdaságra állítóm át a "birtokom" így tőlem nyugodtan éhen dögölhetnek,ha már nem jut nekik a nagy Magyarországi szarból sem!
csak úgy....
@balos: gratulálok, a padlássöprögetöket meg majd szépen lerugdosni a létráról, ha mennek rekvirálni!
nejlontacskó
@Philip Marlowe: na most már, csak azt nem értem, hogy a Gyurcsány idején nagy sikernek örvendő, 40 centiméteres Bodrogkeresztúri kilátóra elbaszarintott 39 millió forintot, miért sokallottátok?
csak úgy....
@nejlontacskó: talán a tériszony,magas lehetett nekik..
jáger laszló
+ígérhetem,hogy nem fogok S,falura zarándokolni ,hogy + tekinthessem az totemrézkarcot
Azért a tudatomban L raktároztam tényként!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@csak úgy...: Megnézném azt a gecitaknyot aki ide beszeretné tenni a ragadós nemzethy kezét!Bár 1 sinkarit vagy 1 görény őrnagyot kenyérrel fogadnák,amit még inasként tettem el a "jobb" időkre!
Totem
@nejlontacskó: logikusan, mert Orbán elvtárs gyűlölt ellenségéhez fűződött.
jáger laszló
Tervezője 2024-ben biztosan +kapja a Széchenyi díjat ,ha még él!!!???
Ha nem akkor tévedtem
Elnézést kérek előre is!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Ő lett az ELLENZÉK BUDAI GYULÁJA. Az úgyn. ÁRNYÉKKORMÁNY " elszámoltatásért felelős ÁLLAMTITKÁRA " cimet azért neki adnám Klára asszony helyében...
Dr. Proktor
@ómió: Eszed semmi, fogd meg jól! Hol volt ott élpítkezás? Az csak alibi kordon...
ómió
@Horizont: Nekünk a nemzeti összetartozás-gyűlöletetek nem tetszik, bolsiék fajgörénye, meg, hogy mindentől okádtok, ami erre utal, csak a fekáliabolsi egótoktól nem, amit, viszont, már rég elhúzhattatok volna innét a hazátokba, Internacionalisztánba!
ómió
@Dr. Proktor: Majd, ha eszed is lesz, rájössz!
ómió
@m73: Dugd már meg, szarkupac, a bárcáskurva anyádat!
ómió
@Horizont: Agy nélkül még mindig nem érted, bolsiék elmebetege, hogy, ha kussolnál, akkor, azt el kell kezdened!? És még te makogsz értésről!? Igényedet egy donor agyra benyújtottad már?
bence
@Philip Marlowe: ! Tudod ecsém ha akkor ott lettek volna , akkor a csuti böszme nem nyúlkálhatott volna hónaljig az EU - tól kapott milliárdokba és nem lett volna Hatvanpusztája , szekérre való gyerekeinek kastélya , feleségének hatalmas földbirtokai és az országnak 2/3 nem a saját és családja tulajdonába lenne ! 12 éves regnálása alatt olyan párttá lett ahol hemzsegnek a buzik (Szájer) pedofilok (Kaleta) emberek százezreit megnyomorító Shadl - Völner bitófára valók , akik még a lakat rárohadásánál is többet érdemelnének és az ilyenek büntetlenül tehetnek meg mindent ebben az országban ! De hát ilyen magadfajtának ezt hiába is mondom mert a te elméd nem ér fel addig , hogy mindezeket felfogja ! Bruhahaha
Juhász István
... és CSODÁLKOZUNK, hogy NEM JÖNNEK azok a FRÁNYA EU- s pénzek. Huszonhat / 26 / európai ország adófizető polgárai megunták, hogy az adójukból nem egy ország / Magyarország / anyagi értelemben vett felemelkedését segitik, hanem tovább gazdagitgatják az országot vezető NER családokat, baráti köreiket, rokonaikat. Mert Magyarországon már mindenki MILLIÁRDOS, akinek köze van hozzájuk. Bizony, ez a 97.000 km / 2 terület már lassan mind a nevükre kerül. Ezt még a Ceausescu sem volt képes kieszközölni.
ómió
@Horizont: Agyhiányod, bolsi fajgörény, még mindig nem engedi vágnod, hogy, ha kussolnál, azt el is kell kezdened!?
ómió
@Horizont: Még mindig az agyhiányod gátol téged, bolsiék vezérgyagyása!? Agydonorod még mindig nincs?
Namely
@Horizont: "Milyen emberek vagytok ti? Ha orbán páros lábbal ugrálna rajtatok a beleteket kitaposva akkor is hozsannáznátok. "
Azért egy kicsit nagyobb visszafogottságot várnék attól, akinek Hadházy röhögve a szemébe mondja, hogy csakis a pénzért tette le az esküjét, és mégis kézzel-lábbal védi minden alkalommal ezt a posztolgató bohócot...
Namely
@Horizont: persze-persze logikus :)
Hadházy egy hős, amiért pénzért teszi le az esküt, nem végzi el a munkáját, miközben a másik oldal ugyanezekért egy szemét, pénzéhes csürhe :D
Dr. Proktor
@ómió: ( március 19 09.03) Na, ez egy igazi népnemzethy hozzászólásod vol!
Csak úgy süt belőle az intelligencija...
ómió
@Dr. Proktor: De, hogy mire volt az válasz, milyen "intelligens efftársi hozzászólásra", az, ugye már közömbös a tetvesbolsi fajtátoknak!? Itt is kilóg az Istentagadó szarkupacságotok, mert egyébként tudnád, hogy "amilyen az adjon Isten, ..."!
Dr. Proktor
@ómió: Nem ismerős valahonnan a mondás hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel?
Dr. Proktor
Bocs, tévedtem, ahhoz kereszténynek kellene lenni, nem csak annak látszani...
ómió
@Dr. Proktor: Bolsi tetvekre nem pazarolom a "kenyeret"! De, ugye, majd ti, Istentagadó tetvesbolsik "definiáljátok", hogy milyen is a keresztény!?
Sámannus
Kizárt, hogy ez hülyeség lenne. Ez egy látványos bizonyítható bűncselekmény nemzetgyalázás isten káromlása és hazaárulás. A hülyeség az lehet tréfa ez nem tréfa ezért börtön jár az illetékeseknek.
Namely
@Horizont: már leírtam, de legyen itt megint.
Tehát a parlamenti képviselő munkája:
Törvényjavaslatokat tesz, elemzéseket készít, szakterületi, területi előterjesztéseket tesz, elviszi a Kormány elé választókerületének problémáit.
Amennyiben törvénytelenséget észlel, akkor az illetékes szakbizottság elé viszi az ügyet, ha ott nem ér el semmit, akkor feljelentést tesz az illetékes szerveknél. Amennyiben nem ér el semmit, akkor közvetítőkön keresztül a sajtóhoz fordul.
Nem fellövi a facséra, like-okat gyűjtve.

Most lássuk mi nem az ő feladata: posztolás, képek közzé tétele az ország minden zugából, ott szelfizés. Ez nem munka.
Nem a feladata bemenni a köztévébe és a földön fetrengeni. Az sem munka.

El kellene különítened két dolgot: valami neked tetszik, és az az ő feladata-e. Egy példa: ha a titkárnőd minden nap leszív az irodában, az lehet, hogy tetszik, de nem az a munkája.

Neked tetszik, amit tesz, de nem az a feladata.
Namely
@Horizont: Kezdjük az elején. :)
"Törvényjavaslatokat tesz, elemzéseket készít, szakterületi, területi előterjesztéseket tesz, elviszi a Kormány elé választókerületének problémáit. "
Ez hol is van? Ja, sehol. Nem végzi el a munkáját.
"A fidesz +kdnp-nél nem csinálják, mert ugyan minek. Az ellenzék ha csinálná se menne semmire, mert magasról nagy ívben leszarják."
" Ahogy Hadházy minden feljelentését. "
Tegyük fel, hogy a feljelentések mindegyike megalapozott volt (amiről nem vagyok meggyőződve, ha ugyanis kézivezérelt lenne, akkor a bíróság nem ítélne a baloldalnak kedvezően a sajtóperekben sem). Akkor közvetett úton a sajtóhoz kell fordulni. Nem kiposztolni.
"Én mint ennek az országnak az állampolgára jogom van tudni mit csinálnak itt (és ez nem tetszik, nem tetszik kérdés) hogyan lopják el a közpénzt és kik. Ilyen mindenféle helyi polgi kiskirályokról semmit nem tudnánk meg soha."
Így van, de ez a SAJTÓ feladata, nem a képviselőé. Itt a bibi. Ezért írom ki mindig, hogy Hadházy egy szereptévesztett blikk firkász.

Akkor tehát foglaljuk össze: nem végzi el a munkáját, amit végez, az nem a munkája. Mint a főnökének szopó titkárnő.

"Nő vagyok nem jó a hasonlatod :))) "
Direkt nem írtam passzoló példát, hogy ne vehesd magadra. :)
Namely
@Horizont: nézd meg a mai termés is:
propeller.hu/itthon/3911879-egy-nap-alatt-140-milliard-forintnyi-allami-vagyon?all#c3616409
a cím:
""Egy nap alatt 140 milliárd forintnyi állami vagyon tűnt el" – Hadházy leleplezte Orbánék legújabb üzletét"
Hadházy leleplezte :D
helyesebben:
"Hadházynak is van internet hozzáférése -kiposztolta, amit a hírportálok lehoztak"
Gratuláljunk neki ehhez a nagy teljesítményéhez :D
Aki Én
@Namely: Qrva nagy tévedésben vagy. Megint.
Hadházy a munkáját végzi.
Olyat, amit senki más nem végez. Hogy neked hiteltelen, mert nem látod már magadtól a gondokat, de még a segítségével sem, az egy dolog.
gumikacsa
A mocskos zsaruk a bűnözőket védik a nép ellen !!!
Namely
@Horizont: "Hadházy a dolgát végzi nagyon jól. "
Akkor ezek szerint minden tini elvégzi a politikusok munkáját, amikor kiposztolja a mások által gyártott tartalmakat. Szerinted. :)
"Sajnos a sok feljelentését nem fogadta be a rendőrség, ügyészség."
Mert odament azzal a sok marhasággal, amit ki szokott posztolni. Nem csodálom, ha körberöhögték.
De ahogy mondtam, utána a sajtóhoz kellene fordulni. Vajon miért nem teszi? Mert valszeg a sajtó is körberöhögte, így nem maradt neki más, mint a posztolgatás. De legyünk őszinték: sokkal kényelmesebb is neki :D
"A sajtópereket ne hasonlítsd már ehhez. Ott pofonegyszerű, ott a bizonyíték mit írtak ami rágalmazás. "
De a lényeg az, hogy ha az úgy menne, ahogyan hiszitek, tehát ha az ügyészség nem fogadja be, ami kínos, akkor azokat sem fogadná be sem a rendőrség, sem az ügyészség. De megteszi. Miért? Mert Hadházy bohócnak semmi nincs a kezében, csak az a sok sületlenség, amit posztolni szokott ("jajj, Orbán má megint 10 millióért szállt meg Bécsben", meg mint a fenti posztja)
"itt nincs rágalmazás, de nem nyomoznak, mert nagyon kínos is lenne. "
Önmagadat cáfolod. Ha Hadházynak van bizonyítéka, akkor mit kell nyomozni? Ja, hogy nincs bizonyítéka, csak süketel.
"És csak ismételni tudom magam, milyen ember vagy te, hogy nem dühítenek ezek a dolgok? "
Sokadjára írom le, de látom nem akarod érteni, hogy mi Hadházyval a problémám: hogy NEM A DOLGÁT VÉGZI. Ezt olyan nehéz felfogni? Hol írtam azt, hogy nincs lopás? Sehol. Akkor miért haluzod be ezt? Ittál? Sajnos nem, csak benned is él az összefosás program "akinek kritikája van, az fideszes és nem érdekli a lopás".

Nem a dolgát végzi, mert nem az a dolga, hogy blikk firkászt játsszon. Ha firkász akar lenni, akkor legyen az, hajrá. De ez esetben adja át a mandátumát egy olyan embernek, aki tenni akar valamit az országért (ez lehet pl Gulyás Marci, mert ő most többet tesz, mint Hadházy majom bohóc valaha fog).
Mr "független" párszínekben indult Zuglóra szaró Ákos
Namely
@Horizont: "A nyomozás vagyis annak befogadása az első lépés az ügyészség felé. "
Igen, és? Képzeld mennyi konkrétumot mondhat, ha elhajtják a fenébe...
"Valószínű minden le van papírozva"
Igen, így van. Ezért nem lehet megfogni. Csak úgy lehetne, ha a bohóc dolgozni kezdene, és a munkahelyén remekelne, pl törvényjavaslatokkal. Ahogy az LMP Schiffer idején, vagy most a Mi Hazánk.
"Úgy csinálsz mintha többi képviselő bent ülne és dolgozna."
Kéretik NEM átmutogatni mindenki másra, ugyanis Hadházy bohócról van szó. Amúgy szerintem még a legpofátlanabb lógós sem mondta meg egyenesen, hogy ő csakis a pénzért teszi le az esküt, és legalább az esküre betolta a seggét, nem úgy, mint a nagy hős, Hadházy. És vannak pozitív példák is, meg kell nézni, hogy a Mi Hazánk mennyit van bent.
"Én nagyon örülök, ha rávilágít minden szarukra a rohadékoknak."
Ezt írtam már az elején. Neked tetszik, DE NEM EZ A DOLGA, NEM EZÉRT KAPJA A FIZETÉSÉT.
Nincs minek örülni, mert amit a bohóc kitesz, már tudom. Kb annyira hasznos amit csinál, mintha csinálna egy fingásszámlálót, és posztot írna, hogy "má megint fingott valaki".
Annak amit tesz semmi haszna nincsen. Ettől még neked tetszhet, ahogyan a fikaevőknek is van rajongótáboruk az internet bugyraiban.
Namely
@Horizont: jaj, ne már :) azért ennyire nem érinthetett érzékenyen, hogy ne válaszolj a kérdésekre. Tudom én, hogy már nem tudsz hova hátrálni, ezért ki akarsz farolni, de kérdem én, miért? Egy szimpla eszmecserét folytatunk.
De tessék, javítottam:
"Nincs minek örülni, mert amit a bohóc kitesz, már tudom. Kb annyira hasznos amit csinál, mintha csinálna egy ajtókopogás-számlálót, és posztot írna, hogy "má megint kopogott valaki".
Annak amit tesz semmi haszna nincsen. Ettől még neked tetszhet, ahogyan a békaevőknek is van rajongótáboruk az internet bugyraiban. "
:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.