Lemondásra szólította fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fekete-Győr Andrást, a Momentum politikusát szerdán, az ellenzéki párt által meghirdetett esti tüntetés előtt.

Lemondásra szólította fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fekete-Győr Andrást
Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, a Fidesz kommunikációs igazgatója köszöntőt mond a Batthyány Lajos Alapítvány és a Szent István Intézet Mi az iszlám és hogyan hat világunkra? című pódiumbeszélgetésén a budapesti Lónyay-Hatvany villa konferenciatermében 2023. december 14-én. MTI/Lakatos Péter

Akit a bíróság elítélt, mondjon le! Még akkor is, ha tanítómesterük, Gyurcsány Ferenc azt tanította nekik: soha semmiért nem kell vállalni a felelősséget!

- írta Hollik István a Facebook-bejegyzésében, utalva arra: Fekete-Győr Andrást a Fővárosi Törvényszék egy öt évvel ezelőtti tüntetésen történtek miatt hétfőn másodfokon bűnösnek találta bűnsegédként elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettében és egy év – két év próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a tüntetéssel kapcsolatban megjegyezte: "jó lenne, ha ma kivételesen mellőznék a hivatalos személyek elleni erőszakot!"

Tudjuk, hogy náluk az a módi, hogy parlamenti és önkormányzati képviselők füstgránáttal hajigálják a rendőröket, de most legalább a törvényeket tartsák be

- fogalmazott.

Hollik István hozzátette: egyébként pedig "tüncikézés" helyett Donáth Annának – a Momentum elnökének – azzal kellene foglalkoznia, hogy a hivatalos személy elleni erőszakot elkövetett Fekete-Győr Andrástól visszakéri a mandátumát.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Hollik, te szivacs agyú! A ti pártotokból hánynak kellene lemondani ennél sokkal súlyosabb bűnök miatt? Ja, a bíróság nem ítélte el őket? Hála főügyész úrnak, aki megakaszt minden titeket érintő ügyet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
LászlKovács
Hol a likad likas, ne azon üzengess, van neked egy szél lebegtette pampulád! Az agyad láthatatlan, de mivel neked nincs az nagyon is látszik! Sajnálatos, hogy olyan szar és egyhangú az életed, hogy a máséval foglalkozol!
Billibácsi
Hollik, te szivacs agyú! A ti pártotokból hánynak kellene lemondani ennél sokkal súlyosabb bűnök miatt? Ja, a bíróság nem ítélte el őket? Hála főügyész úrnak, aki megakaszt minden titeket érintő ügyet!
jáger laszló
A kis frufrus brain srtormingja!
Komolytalan
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
Remélem Fekete-Győr ezek után lemondásra szólítja fel Hollik gazdáját!
Aki Én
Akartam, de nem tudtam összeszámolni a le nem mondott fideszeseket, akik igazi bűnöket követtek el.
Lehet, hogy Fekete is hamarabb lemondana, ha 4,5 milliós fizetést, luxusingatlant, személyzetet, irodát... kapna büntetésnek.
szaboria1
Neked kellene előbb lemondanod, mert a hajbeültetés alatt az agyad is megsérült.
kereső
Toroczkait mikor szólitod fel hollik? Vagy azokat a fideSS képviselőket akik 2006-ban a Kossuth téren nap, mint nap a törvényes államrend megdöntésére uszitottak- ahol birók, ujságirók és pártok képviselőinek neveit , telefonszámát pingálták fel akasztófára, aminek a következménye az lett , hogy a felgyújtott tv. székháznál közel 400 rendőr sérült meg. Ott ülnek köztetek, sőt az egyik a 3. legmagasabb "közjogi méltóság" cimet viseli- immár 14 éve. Mikor szólitjátok már fel lemondásra?Meg, a másikat, amelyik most a karmelitában pöffeszkedve Magyarország húbérurát játsza.Majd akkor járjon a lepénylesőd.
Clavigo
Na,bazdmeg...Ez az idióta is előkerült...
Nessy
Nem elég ez a ködös szürke reggel, még ez az idióta is megszólalt! Ez kicsit sok.
csak úgy....
azok a zsenge hajhagymák nem bírják az alattuk lévö mütrágyát!
G.Freeman
Értem én, te Hollik gyerek, hogy muszáj a debil szavazóitok szintjén kommunikálnotok. De ezzel már saját magatokat járatjátok le, kezdtek nem kicsit nevetségessé válni. Meg unalmas is már.
Tehenész
Hol lik van, ott nagy a sötétség. Ez most is igaz.
egyember
@G.Freeman: Sajnos, ide és hasonló helyekre csak csak az "uralkodó osztály" (alias: r...banda) üzenetei jutnak el. Az un. 'ellenzék' látszólag(?) nem tud/nem akar(?)
24.hu/belfold/2024/02/17/novak-katalin-lemondas-fidesz-orban-viktor-videk-pedofil-riport/
Nyírfa
A Hollik felszólította egy szuverén párt képviselőjét a lemondásra??? Nem is azt kérdezem, hogy mire fel, mert minden értelmes ember számára evidencia, hogy a véleménynyilvánítás nem azonos a belügyekbe való beavatkozással, márpedig Hollik ez utóbbit tette az előbbi helyett.
Dehát a szóban forgó "kommunikációs igazgató" - már ez önmagában röhej - nem tartozik az értelmes emberek közé, így beérem azzal, hogy jelzem számára: a tinónak tanulnia kell ahhoz, hogy ökör legyen belőle.
Péter2
@egyember: De mondhatjuk azt is , hogy lyukas pista a lyukból csak az űr árad a semmi!
Péter2
Mikor ránézek a tagra , egyből a bonnet makákó jut eszembe , mert úgy néz ki főleg a szeme körül .
mackoka46
Mondjon le, minek ellenzéki képviselő, szabad rablást követel.
LászlKovács
@csak úgy...: Bocsi, ...nem bírják a ganyét/!/.
exmelós
Te is eltakarodhatnál már a tolvaj,hazug bandáddal együtt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.