Varga Judit azt állította, Magyar Péter zsarolta őt a később nyilvánosságra hozott hangfelvétellel kapcsolatban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter személy szerint nem tud zsarolásról – írja a a szeretlekmagyarorszag.hu

A Kormányinfón kiderült, Gulyás Gergelyt nem hallgatta meg eddig tanúként az ügyészség Magyar Péter hangfelvételével kapcsolatban, és nem tudja, Rogán Antalt vagy Orbán Viktort meghallgatták-e már.

Itt az újabb selyemzsinór Varga Juditnak: Gulyás Gergely nem tudja, miről beszél a volt igazságügyi miniszter

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Fotó: Gulyás Gergely Facebook-oldala

Varga Judit többek között azt állította posztjaiban és a Frizbinek adott interjújában, hogy Magyar Péter zsarolta őt a hangfelvétellel, többek között egy Signal-csoportban, amelynek a Miniszterelnökséget vezető miniszter is tagja volt..

Gulyás Gergely újságírói kérdésre azt mondta, erről semmit sem tud. Ebben az évben egyetlen üzenetet kapott Magyar Pétertől, amire nem válaszolt.

„Zsarolni engem senki nem zsarolt. Nem szeretem, ha fenyegetnek, de az én esetemben az az egy üzenet, amit kaptam tőle, büntetőjogi határt nem lépett át”

- mondta.

Korábban a kormány kihátrált Varga Judit érvei mögül

Varga Judit volt igazságügyi miniszter korábban arról beszélt Hajdú Péter műsorában, hogy volt férje neki köszönhetően kapott zsíros állásokat állami vállalatoknál. Szerinte Magyar Péter általában arra tekintettel kapta meg az állását, hogy ő pozícióba került. Az Orbán-kabinet szerint a NER-ben nem osztogatnak csókosoknak pénzes állásokat, nagy kérdés, mikor hagyják magára a bántalmazás terén.

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Clavigo: ma, 22:36 Jucus hisz abban, hogy nem hagyják az út szélén:). Nem rúghatja fel, nem boríthatja ki a szarosbödönt amiben nyakig benne van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Miért kellene Varga Juditnak selyemzsinór, amikor már ő nem egy vezető beosztású ember, azt meg kétlem, hogy már egy asztalos inasnak, vagy segédnek elkaszálnák a pályáját az Urrak!
Qqberci
@rücsü41: És selyemzsinórból is lehet tangát csinálni...
Clavigo
Na,,ilyenkor...Jucika., Lehúzni a rólót,bedobni a törölközőt,,,oszt felrugni- kiborítani a hugyos vödröt... ( jó miniszter asszony )... Ilyenkor már minden mindegy...
Ezodabasz
@Clavigo: ma, 22:36 Jucus hisz abban, hogy nem hagyják az út szélén:). Nem rúghatja fel, nem boríthatja ki a szarosbödönt amiben nyakig benne van!
jáger laszló
1XŰN VJ.WL.babája
Más leányzó is járt már ilyen bugyiban! Nemdebár!?
csak ennyi
barátilag
J,L,
Dr. Proktor
Semmi agály, majd az ÁSZ elnök megvígasztalja..
Horizont
Ez selyemzsinór? Majd ha egy levágott lófejet talál az ágyában!! Na az lenne valami.
Amúgy meg semmi baja ott van védőnek az ÁSZ elnöke. Ennyi.
laja70
Már nem volt használható,ezért eldobták, mint a ßaros pelenkát...
viccesvigságok
már egymás közt is hazudnak ? összeugranak?
Ezodabasz
@viccesvigságok: Összevesznek a disznyók a maradék moslékon:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.