Végre igazi klubbá vált a Puskás a felcsúti milliárdos szerint.

Mészáros Lőrinc: A Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált

Mészáros Lőrinc díjakat adott át. Kép: Puskás Akadémia / Facebook

Az elmúlt tizenöt év nem volt zökkenőmentes, ám a fejlődésünk töretlen volt, kiépült az infrastruktúránk, s a Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált. Ez is mutatja az erőnket, s minősíti a munkánkat – köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a sikerekhez

– idézi Mészáros Lőrincet a Puskás Akadémia honlapja. Mészáros az akadémia kuratóriumának elnökeként, a „Puskás-család” évzáró gáláján mondott beszédet, mellette pedig átadott több kitüntetést is. Miközben felidézte a Puskás idei sikereit, többek között azt mondta:

Idén igazi klubbá váltunk, megszűnt a párhuzamos működés, összevontuk a felnőttcsapat és az akadémia szakmai munkáját, ezzel régi vágyunk teljesült.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Normális országokban a stadionokat a menő klubok építik.
Bár tény hogy a Nemzeti fociválogatott évek óta folyamatosan nyeri az EB-ket és a VB-ket.
puszt
Végre valaki, aki ért a focihoz, nem úgy, mint Dávid Ibolya...
puszt
@Nyírfa: Ez most vagy a mostanában divatos alul gumis nadrág, vagy alul túl szűk szabású, amit csizmára nem lehet ráereszteni. Nem felhajtás kérdése. Az biztos, h sem a gumis nadrág, (ha az) és sem a csizma Magyarországon nem ünnepi viselet. Olyan a gatya, m egy stüszi vadászé..
Nyírfa
@puszt: 11.08

Szegény ember bármit magára venne, csak tessen az ő Andijának.:) Azt hiszem, kár a gőzért, az asszonyka már kiszemelhette a következő áldozatát.
simmering73
15 év alatt három válogatott szintű játékost nevelt. Tényleg minden pénzt megért.
Eladott Ország
Csak az eredmény egy nagyrakás szarral egyenlő! A klubcsapatok nemzetközi szereplése pedig pozitív' nulla Az NB I átlagos nézőszáma, 3.539/forduló.
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/bajnoki_merkozesek/nb_i/2022_2023/nezoszamok
Nemzetközi szinten a Fradi tartozik még a futottak kategóriálába, az is csak " harmadik szinten" a Konferencia Ligában.
jáger laszló
Szerinte!!??
Tévedni emberi dolog
Nem kell fényezni,mert rövidesen oxidálódik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@simmering73: 11.31

Sütni-főzni annál inkább, be sem engedi a birodalmába az ő Lőrincét. :) Tegnap olvashattuk ámulatba ejtő nyilatkozatát, miért is nem tüsténkedhet férjeura a konyhában: mert az a nők privilégiuma. Bizony. Le is doktorált belőle, könyvet is írt róla, ő a nemzet doktor andija. Elismerésre méltó karrier. Már csak a főnemesi rang és cím hiányzik, de ahhoz nem Lölövel vezet az út.
Nyírfa
@Eladott Ország: 11-39

És mi lett a 2rule sorsa? Rongy lett belőle, szelektív hulladék? Vagy adomány a szegény , éhező afrikaiaknak?
csak úgy....
@Nyírfa: lölö a sok bonyolult föladattól és a mérhetetlen plasztikázástól már úgy néz ki mint tutanhamon , nem csoda ha andi kiveszi a fakanalat a kis fárajó kezéböl..
Nyírfa
@csak úgy...: 12.01

Hiába van a nevén a fél államkincstár, szegény ember a Lölö. Jól példázza, hová vezet, ha az ember mindenáron VALAKI akar lenni, ha elhiszi, hogy több lehet annál, ami az ő valósága.
És tudod mit? Lehet, hogy ő nagyon jól elvolt a kis feleségével gázszerelőként, de a "barátja" felcsúti Orbán Viktor, elhúzta előtte a mézesmadzagot.
csak úgy....
@Nyírfa: ez látszik is a tokáitól orvosilag megfosztott bárgyú ábrázatán!
Yeromos
Akkor már csak azt nem értem, hogy miért nem játszik magyar labdarugő pl. a FTC-ben, a puskásba is csak néhány játszik, ha esetleg egy példát valaki említene, hogy melyik labdarugó is az amely a puskásba nevelkedett és neves nemzetközi klubba játszik.
A magyar labdarugás még mindíg ott tart, hogy évenkénet megünnepeljük a 6:3-at. VB-n 1986-ba voltunk utoljára at EB-re is csak azért jutunk ki mert megemelték a keretet 16-ról 24-re de a 16 közé médg soha nem jutottunk. Az egy szem valamire való focistánknak (Szoboszlay) meg nem sok köze van a magyar utánpótlás neveléshez.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 11:59 ♦ Ócska, ízléstelen, kínai, gagyi xar. Minek kellene bolt, amikor kiadják parancsba a kluboknak, iskoláknak hogy ezt a szutyok mezt kötelező megvásárolni? Nem kell megmérettetés a piacon, elég a sikerhez egy NER ukáz. Ha egy klubra rásózzák, ott fegyelem van, senki nem dumálhat, hogy így ócska, meg úgy szar. Viszont ha magánember is megveszi, akkor ha kinyúlik, elszakad, trehány varrás miatt szétesik, vagy egyéb miatt hordhatatlan, akkor pillanatok alatt tele lesz vele a net, és a márka megy a levesbe. Pedig azzal egyelőre nincs baj, csak a termékkel. Meg valószínűleg az önköltségével és az árával. "... "A mezek import kínai és török alapanyokból készülnek..."
Nyírfa
@Eladott Ország: 14.32

Még mindig gyártják? Annyi panasz volt rá, azt hittem, már szemétre került.
Sakk Matt
Akkor miért vendégmunkásokkal állnak ki?!
Nyírfa
@Levendula: 18.10

Nárayt nagyon intelligens embernek tartom, de ez nem jelenti azt, hogy mindenben egyet is értek vele.
percsi
Az ország leggazdagabb embere dióhéjban eltudná mondani, hogy miről beszélt?

"a Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált."
Szégyen lenne a világra!
namihami
Ez csak igaz lehet, hiszen a Puskás csak negyedíziglen igazolt magyar felmenőkkel bíró sztárokból áll! Szigorúbb az ellenőrzés, mint az SS-ben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok