A volt igazságügyi miniszter elcsukló hangon elmesélt újabb hajmeresztő történeteket Magyar Péterről

Végre nemcsak Facebook posztban, hanem személyesen is megszólalt Varga Judit volt férjéről. Az egykori igazságügyi miniszter a Frizbi TV legutóbbi vendége volt. A teljes epizód szerda este 8 órától látható a Frizbi TV YouTube-csatornájánírta a Blikk.

"A férjem késsel a kezében járkált a házban" – Vége a hallgatásnak, Varga Judit kitálalt Hajdú Péternek

Varga Judit megtörte a csendet és személyesen mesélt volt férjéről/Fotó: Frizbi TV YouTube

Varga Judit Hajdú Péternek adott exkluzív interjút, melyben az eddigieken túl tovább ecsetelte azt, hogy milyen rossz volt a házasságuk.

„Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába”

- mesélte. 

Pedig nem így indult a kapcsolatuk. Mint elmesélte, a veszekedések, a problémák már sokkal korábban kezdődtek náluk, nem is akármilyen mértékben.

"Volt egy nagyon furcsa, 16 éven át felépülő lelki bántalmazás. Ha most lennék 24 éves, mint amikor megismertem, a közelébe sem mennék. Akkor elbűvölő volt, mint ahogy most is a színpadon viselkedik. Megnyerő külső, jó beszéd, Petőfi-idézetek, lánglelkűség. Múzeumba jártunk, tüntettünk Gyurcsány ellen, szerelmes verseket, idézeteket írt nekem. De már akkor is feltűnt, hogy kedvesen, örömmel nevetni ritkán láttam, kárörvendően, gúnyosan nevetni inkább. De nem tudtam felfedezni ezekből a jelekből a lelketlenséget. Aztán jöttek az első jelek, amikor például azt mondta nekem, hogy olyan egyszerű vagyok, mint egy ecseri fakocka, de ekkor még azt gondoltam, hogy a családunk szeretete megváltoztatja majd. Nem így történt...

Az első gyerekünk megszületése volt az első nagy tőrdöfés a szívembe. Hazavittük a kisbabát, én pedig folyamatosan járkáltam be hozzá a gyerekszobába, és lelkendezve beszéltem hozzá. Erre az volt a reakciója: nem tudsz összerakni egy magyar mondatot, nem jártál nyelvtanórára? Meg amikor mondtam neki, hogy megajándékoztam őt egy gyerekkel, akkor azt válaszolta, hogy ez csak egy egyszerű biológiai folyamat. Sírva fakadtam ezektől a mondatoktól, mire annyit mondott: sírjál csak, majd elmegy a tejed... Amikor édesanyámmal telefonáltam, mindig kommentálta a háttérben, hogy milyen proli témákról beszélünk, milyen debil anyám van."

Aztán egyre rosszabb, félelmetes lett számára minden. Hajdú Péter megkérdezte, hogy mitől félt.

„Attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. A Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

- jelentette ki.

Amikor visszament hozzá 2021 májusában és ismét beindult a terror, akkor elmondta neki szinte kéthetente, hogy:

„Péter, nagyon kérlek, hogy változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit megmenteni, én akkor már csak élni akarok, szabadon, és nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz”

- mondta elcsukló hangon.

Forrás: index.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Kukakat borogatott Peti !
hámosmond!
nem semmi a csaj!
10 évig tűrt, nyelt, gyeereket szült Petyának aki erényövet kényszerített rá, baltával faragta a gyerekeket, .. egy sárkány volt!
ja és a havi fizetésem is elvette, naponta reggel kaptam egy ezrest legyen ennyi elég az olcsó parlamenti büfében!
Maccska
Én Juditnak hiszek.
Magyar egy őrült,beteg lelkű pszichopata.
laja70
Meglátszik az irányváltás, ez is fidernyák szennylap lett!!!
Őrnagy
@Maccska: Én hiszek a Sorosbérköcsögök mint ez a @Pusztai Gyagyás: végtelen hűségében Szaros Gyurkához.
Pusztai
@laja70: attól nagyon messze van!
itt minden van!
Philip Marlowe
Azért megkérdezhetné már valaki az ezernyi médiában, hogy Magyar Péter vajon miért nem úgy csinálta a bizonyítékai bemutatását mint akár Borkai, vagy a városházügyben, Cseh Kata ügyben, kispesti ügyben, anonymus,. stb...stb...
Akkor megvédhette volna a feleségét, gyerekeit, saját magát ettől, ami miatt most elkezd sírni...hogy "jaj bántanak."...
Pusztai
Nocsak!
mégegy NER lovag beszállt egy csipetet?
"Interjút adott a Magyar Hangnak Pesty László fideszes dokumentfilmes, aki tavaly nyáron kezdett eltávolodni pártjától, amikor bírálni kezdte a „Lölő-jelenséget”. Pestyt Magyar Péterről és Varga Juditról kérdezték mivel mindkét szereplőt jól ismeri.

Azt fejtegette, hogy nem elképzelhetetlen, hogy Vargát belekényszerítették a sárdobálásba.

Tisztelem, amit a volt miniszter asszony nyilatkozik és tisztelem a lojalitását és hűségét, de azért a kisördög, ugye…
azt beszélik a városban, hogy Novák Katalin sem önszántából írt alá.
Ha ez így van, akkor nem zárható ki az sem, hogy Varga Juditot is zsarolják.
Kisgyerekeik vannak, könyörgöm!
Már fél évvel ezelőtt azt mondtam, hogy lassan kezdünk úgy kinézni, mint 1923, Szicília"

Magyar mellé állt??
Maccska
@laja70: mert más véleményt is közöl?
Philip Marlowe
@Maccska: "Én Juditnak hiszek.
Magyar egy őrült,beteg lelkű pszichopata."
Én is! Egyértelmű!
Csizmás Kond
...na...petiből sem lesz kormányváltó...
Őrnagy
@Csizmás Kond: Te nem hiszel a szappanoperákban?
Csizmás Kond
@Őrnagy: ...a semmiből tört elő nagy dirr-durral mint a babgulyásból a fing...lesz utána egy kevés szag és elfelejtődik...
simmering73
Az udvari dramaturg elég gyenge. Mikor jön az a rész, amikor a művésznőt meg akarják gyilkolni?
simmering73
"Ami még ennél is rosszabb: Gulyás ezek szerint hosszú évek óta barátkozik olyanokkal, akik terrorizálják a feleségüket. Így él a NER krémje. Gulyás Gergely, mint a Varga-Magyar család jó barátja, a családbarát Orbán-kormány minisztere, aki nélkül Varga Judit és Magyar Péter soha a büdös életben nem köt házasságot, és Varga Judit soha a büdös életben nem tudja a fejéhez vágni Magyar Péternek, hogy három fiúgyermekkel ajándékozta meg, évekig nem vette észre, hogy Péter bántalmazza Juditot. Sőt, nemhogy nem vette észre, de évekig nem tett ellene. Semmit. Ezzel szemben abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy a Judittól megkésve elvált Péter veszélyt jelent a lábadozó Gulyás Gergelyt is a soraiban tudó kormányra, azonnal előkerült a párkapcsolati erőszak, a bántalmazott nő, a nárcisztikus elmebeteg, pszichopata történet."
www.kolozsvaros.com/2024/03/27/ennel-jobban-aligha-lehetett-volna-megalazni/
jáger laszló
Hát ez a nő!!
Hiszem,ha akarom!Momentán nem hiszek neki!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
KisTehen
@laja70: a hvg-t ajánlom ... ott nem írnak a valóságról
Őrnagy
@Csizmás Kond: Így szoktak végetérni a rövid sorozatú szappanoperák! A szappanopera hosszúsága meg sokszor attól függ hogy a Producer hány rész folytatást hajlandó finanszírozni minden eredmény nélkül. Én úgy látom, hogy a fostatásos részek addig fognak tartani, amíg az USA elnökválasztásban teljesen egyértelművő válik a Biden és a Demokrata párt bukása.
nejlontacskó
@Maccska: szerintem is, egy őrült,beteg lelkű pszichopata.
Sőt, ha tudnád, hogy kétszer a fejét is, levágta Juditnak, amit a gyerekeknek kellett visszavarrniuk!

" Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.
" Egy agyon kínzott nő szavai? 2019.

Akkor hazudott, vagy most beszél félre?
Aki Én
@Maccska: @Philip Marlowe: Nem csoda, ez így van rendben, hiszen bizonyítottan végtelenül buták vagytok.
De akkor miért nem mentették meg???
lusta
Amit mond, az is nagyon érdekes. Megajándékozta az első gyerekkel. Ekkor volt az első nagy tőrdöfés a szívébe. Ez kevés volt, mertt jött a második gyerek. Ekkor már kardvágás lehetett, de a harmadik gyereke után már szerintem felnyársalta. És semmi. Tovább élik a NER családbarát életét. Élhették is, mert ő ment be a gyerekszobába, nem a férje, mert a férje a gyerek nevelésével volt elfoglalva.
Ez egész szöveg nem kerek és tele van ellentmondással. Nem, nincs itt ellentmondás. Tévedtem Ez a NER lovaginák és lovagok lényege.
Nessy
Már elnézést, de ha ezeknek a részenként egyre fokozódó rémmeséknek a fel igaz, miért nem vált el már előbb ?
Mindketten találtak új partnert! Varga nem is egy lakatost! Most már így utólag miért van szükség erre a cirkuszra! Vagy kért volna segítséget , védelmet! Hiszen szerinte nagggyon jó családvédelmi törvényeink vannak! Az Isztambuli egyezmény csak hiszti! Na, akkor most ne méltóztasson mártír glóriával a fején "hisztizni"!
Őrnagy
@Nessy: Az Isztanbuli egyezményt azért nem ratifikálja a magyar parlament, mert az alkotmány szerint a "Transznemű" pöccsel rendelkező férfiaknak nem ismerjük el a nőknek járó jogait (amúgy a törökök se), amit az ostoba Isztanbuli egyezmény elismer! Minden más tekintetben az egyezmény meggegyezik a magyar törvények biztosította védelemmel, tehát ezen csak a genderidióták, és a tájékozatlannok, továbbá a Sorosbérköcsögök lovagolnak!
Nessy
@Őrnagy: A gender = társadalmi nem , ami az adott társadalom által elvárt, tanult viselkedést, szerepet jelenti! Pl. az ősközösség idején a férfiak vadásztak, élelmet szereztek, a nők gyűjtögettek, őrizték a tüzet a barlangba, nevelték a gyerekeket! Minden korban és társadalomban más volt elsősorban a nőknek az elvárt viselkedése, szerepe.
Ez ma is megvan! Semmi köze a mai homofób magyarázatokhoz. Úgy mellékesen nem ismerem Sorost, nem kaptam tőle ösztöndíjat,, nem szereztem diplomát a CEU-n.
Őrnagy
@Nessy: Nem kell sorosbérköcsögnek lenni ahhoz, hogy valaki nőnek tekintse női jogokkal felruházva a születésétől fogva fasszal rendelkező "Transznemű" súlyosan beteg elméjű embereket (vagy szélhámosokat, mint azok a spanyol szakállas katonák, akik bizonyos többletjuttatások elérése érdekében adminisztratíve nőnek kérték nyilvánittatni magukat), de mint említettem, a magyar alkotmány ezt nem ismeri el (szerintem nagyon helyesen). Ennek semmi köze az ősközösségi társadalmakhoz és normákhoz, csak a genderidiotizmushoz és a hülyeséghez van köze! A hülyeség terjedéséhez nem kell CEU-t végezni, tud az anélkül is terjedni! A lényeg, hogy ezt a fajta idiotizmust, a magyar alaptörvény nem ismeri el! Ezt összekeverni a családon belüli erőszak védelmének kérdésével szimplán ostobaság!
Őrnagy
@Nessy: A buzik utálatát nevezhetjük homofóbiának, de itt nem erről van szó!

Egészen egyszerűen és tisztán fogalmazva:
Akinek fasz lóg a két combja között, az tetszik, vagy nem tetszik férfinek minősül
Akinek pinája van a két combja között, az meg nőnek!

És ez az egyszerű meghatározás akkor is megállja a helyét, ha valaki annyira utálja a buzikat, hogy "homofóbnak" minősíthető! Amúgy a homofóbnak megbélyegzett buzi utálók többségének semmi baja a buzikkal, ha azt megfelelő intimitással gyakorolják, csak azzal van bajuk, ha közszemérem sértő módon nyilvánítják ki (kérkednek) a buziságukkal, és buziként ünnepeltetik a ferde hajlamukat mindenki előtt, vagy ha férfiként nőknek járó jogokat követelnek maguknak, továbbá ha a gyermekvédelmi törvénybe ütköző szexualizációs tevékenységet hajtanak végre fiatalkorúak köréven, vagy ha pedofil bűncselekményeket követnek el!
Őrnagy
@Maccska: Ne sértegessük az ökoszisztéma természetes részét képező állatainkat!
Ez a "Magyar" Petya valami más! Valami fura biológiai torzulás.
rücsü41
2020-ban másképpen nyilatkozott V.Judit.Megköszönte hogy férje Péter mindenben támogatja, és neki sokat köszönhet.Akkor nem mondott igazt vagy most emlékszik rosszul, hogy milyen volt a házassága, kedves Judit?A szavahihetősége most egy kicsit csorbát szenvedett.Nem tudom elhinni, hogy egy politikus aki miniszter és aki jogi diplomát szerzett, akinek sok fontos és magas kapcsolata is van , hogyan tudott ennyire elesetten , szinte védtelenül viselkedni egy rossz házasságban.Nem gondolom hogy szülei és rokonai ne tudtak volna arról mi a családjában történik, és ők sem szóltak erről a rossz házasságról korábban.
fideszes gyökér
@Őrnagy: azt szeretném kérdezni, hogy mi köze az akták meghamisításához a csaló nyanyának?
TaknyostPofozó
Magyarok ellenségei, ti Dollár baloldal hazaáruló balfaszok! Most miért nem véditek meg a nőket oly buzgón? Miért nem ítélitek el az erőszakot?
Annyira gyűlölitek Orbán Viktort és a nemzetünk demokratikusan megválasztott 2/3 részét, hogy a nők védelme sem számít, csak bukjon a rendszer? Várom a nemzetellenes relativizáló válaszaitokat! Fülködről fizetett árulók!
Pusztai
Bántalmazás cáfolata: Váláskor fel sem merült, akkor hogyan is .. uploads.disquscdn.com/images/335604790eb7f740041c845ee55888aeb40694fa0e91fcc3e8387a506ead3343.jpg
Ha a bántalmazás volt a válás oka, hol a nyoma???
Ezerrel minden jel arra mutat: Varga Jocó hazudik, nem kicsit, nagyon!!
""MP: főztem , mostam takarítottam"
vö VJ.: "Péter ekkor a bíróságon dolgozott fogalmazóként, mindennap végzett délután négykor, én meg valamikor késő este estem haza, úgyhogy ő várt engem meleg vacsorával."
kepmas.hu/hu/nyitott-kalitkaban-interju-varga-judittal-es-magyar-peterrel 2020!!
...
Van még kérdés??
Pusztai
444-ből jó kívánság:
"Laca86
Nem, kedves Judit.
A helyzet az összes magyar állampolgár számára megalázó, hogy te mint volt igazságügyi miniszter, akit 1 másodperc alatt lökött a busz elé a geci és sleppje még mindig őket pártolod.
Elhiszem, hogy MP se egy matyóhímzés, de talán a disznótól még mindig nagyságrendekkel különb.
Egyébként meg a kurva Fideszes anyátokat basszátok szájba! Hajdu Péterrel az élen! "
FitesZoltan
@TaknyostPofozó: A dollár baloldalt soha nem érdekelte a lakosság és a nemzetünk. Külföldről a rendszert akarták buktatni. Láttuk a Soros milliárdforintnyi adományokból. Minden közösség mögé beálltak, hogy a kétharmadot megbuktassák. Mi ez ha nem a bűnözők hordája?? Mindet bezárni hosszú évekre. Gyurcsány hazaárulók.
dr. prédikátor
HAZUDSZ TE KIS FITYMASZ LOTYÓ!!!A szádba adták a szöveget!!!
Pálinkás Pál
egyre hiteltelenebb vagy ribanc..! ha jól elékszem az egész úgy indult hogy az exed a védelmetekben beszólt a puhos cigánynak../ NE AZ ASSZONYOK SZOKNYÁJA MÖGÉ BÚJJON /..., aki gondolkodás nélkül beáldozott titeket, pedig gyanítom ő adta ezt a " kegyelmet " neje miatt..lehet Anikó asszony meg a Kónya család rokonok...erre te maradsz a mafiában...?...sőt aláfékszel egy hájas patkánynak..?.. hányok tőled, ott lenne a helyed a lámpavasakon !
Sakk Matt
@Nessy: Akartak válni, de a NER nem engedte, mert választás jött! Így aztán VJ tűrt még picit és szép dallamokat dúdolt a kalitkában ;)
Csizmás Kond
@Nessy: De van köze Nessy, ugyanis addig senkinek semmi baj űa nem volt ezzel a genderszarral amíg nem keszték piszkálni a buzik hogy elkezdjen bűzleni. Amúgy íme a gender igazi arca és nem az amit itt próbáltál eladni: " A társadalomban megfigyelhető nemi szerepekre irányuló, a pszichológia és szociológia tárgykörébe tartozó kutatások tárgyát képezi a társadalmi nemek tudománya, (angolul: gender studies, helytelen magyar megnevezése: „genderelmélet”) amely a tanult (nem biológiai) nemi szerepekkel és annak társadalmi vonatkozásaival foglalkozó diszciplína." ...szóval lehet tagadni vagy kerülgetbi átmagyarázni de nem tudom mi az értelme...hacsak az illetőnek is nincsennek ilyen genderbajai.
Maccska
Van olyan nő,akinek ezek után bejön ez a Magyar nevű kis geci?
Aki Én
@Őrnagy: 22:55
Ezzel szemben az igazság:
Varga:
,,felesleges az egyezményt ratifikálni, mert a magyar jogrendszer már így is eléggé szigorú, és mindent megtesz a nők védelméért. A kormány ehhez kapcsolódva azt hozta fel példaként, hogy 2012 óta nálunk is önálló büntetőjogi tényállás a kapcsolati erőszak."

Tök életszerű, hogy közben családon belüli erőszak áldozata, mindez igazságügyi miniszterként, közben mintacsalád képét mutatva egy közös interjúban...
Megint annyi lett bizonyos, hogy egy végtelenül buta, önálló gondolatoktól mentes, befolyásolható, korrupció mentegető, eszelős propagandista vagy.
Őrnagy
A Présmanusz kilóra megvett ügynökhálózatának egyenként a szájába lógatta a faszát, akik miután kiszopták a szájukba lógatott faszból a feladatot, és vezényszóra egységes áldozathibáztatásba kezdtek.
Egyre ócskább ez az AntiMagyar Petya szappanopera, ahol egy kretén CIA ügynök hergel kilóra megvett ügynököket és próbálnak kormányválságot generálni hangzatos semmivel a kezükben. Nincs se a kezükben, se a fejükben semmi. Egy ócska, értékelhetetlen titokban készült, feliratozva is mindenre alkalmatlan hangfelvétellel akar valamiféle kormányválságot kirobbantani kormányzásra teljessséggel alkalmatlan szellemtelen csürhe, akiknek semmi példamutató multjuk, semmi hozzáértésük, semmi tisztességük semmi pozitív jövőképük nincs, csak egy zavaros családi múltjuk, folyamatos gyalázkodásuk és fizetett zavarkeltő prókátorkodásuk van.
A Jóisten mentse meg Magyarországot és a magyar népet az ilyen csürhétől!
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Hiába erőlködsz Gyagyás, agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsögökkel nem foglalkozok!
Maccska
@Aki Én: az isztambuli egyezmény semmi olyat nem tartalmaz,ami bárkit is jobban megvéd mint a jelenlegi törvények.
Hülyeséget írsz.
Havanagi
@Maccska: Ez a kedvenced egy geci nő!Hazug,mint az egész NER a csicskáikkal együtt,közöttük te is.Színtiszta röhej,amit most a maffia nyomat vele! Neki ne lettek volna eszközei,hogy egyszer és mindenkorra véget vessen az állítólagos nőverésnek?HAZUDIK,mert HAZUDTATJÁK!Máris ettől zeng a média,cumiztatják a híveket,mert normális ember ezeket nem hiszi el.Hány embert próbáltak már ilyen módon lejáratni.Legutóbbi:
media1.hu/2022/07/11/juhasz-peter-vegrehajtast-kert-a-tv2-ellen-es-pert-nyert-a-888-hu-ellen/
Hol volt a kegyelmi ügynél? Megszólalt? A nagy "családbarát" kurmányod úgy "védte a gyerekeket és a
családokat,hogy sorozatban magas állami kitüntetéseket adományozott!
Ganaj fertő az egész NER!!!
szép új világ
Ha már ennyi verést vizionált magának, most mát megérdemelne egy kiadós valóságost is.
Nessy
Lehetnek nagyon jó törvények, ha éppen a kutya sem tartja be! Kérhet valaki távolságtartást a börtönből kiszabaduló agresszív férj ellen, ha a bíróság elutasítja a kérelmet. Amikor aztán a férfi megöli a segítséget kért, de nem kapott feleségét, akkor mindenki mélyen hallgat!
rücsü41
@FitesZoltan: Nem olvastad a tegnapi hírt, hogy a FIDESZ-t és a KDNP-t meg az orosz titkos szolgált segítette akadozóan guruló rubellel a választásokon, és ezt nem csak nálunk tette hanem nagyon sok európai országban. Az ellenzék támogatása és a hatalmon levők pénzügyi támogatása között csak a pénz nemben és mennyiségben van különbség, mert minden honnan guruló pénzek segítették a választásokon a pártokat.Erről gondolom már intézkedik a SZuverenitásvédelmi Hívatal, és maga Lánczi András!Gondolom majd egyszer nyilatkozik is erről.
rücsü41
@Sakk Matt: 2020-ban meg videón azt nyilatkozta , hogy milyen jó ember a férjem , s ezt tegnap többször is bejátszották a tévék,j, Péter!"Mindent neki köszönhetek"!Akkor most nőket bántalmazó ez a Péter, vagy felesége karrier építését segítő szimpatikus, szerethető ember?Judit !Már ezt a kérdést nem Te döntöd el.
Pusztai
Török aszonygya, Mounika sou volt!
Sakk Matt
@rücsü41: Majd bayerzsótány elmagyarázza, hogy akkor is fenyegette.
rücsü41
Mit szólna Varga Judit ha azt nyilatkozná Magyar Péter, hogy persze hogy késsel jártam a lakásban mer a vacsorához a a pörkölt hú alapját nekem kellett mindig is felvágnom, és azt csak késsel tudom én is megcsinálni!Nem Judit , hanem a hús egybemaradása volt veszélyben!Amennyiben Judit elkészítette volna a vacsorát én a kést csak evőeszközként vettem volna elő, úgy ahogy ezt Judit is mindig megtette.Most jelentsem fel őt hogy késsel villával étkezett , s ezért minden nap késsel volt a lakásban.Én ezt , de szerintem akkor ő sem vette fenyegetésnek.
G.Freeman
@TaknyostPofozó: Te kis hazátlan szutyok. Nincs semmiféle áldozat, hazudtok megint mint mindíg. Ezt már eljátszottátok párszor, akkor is kiderült az igazság.
TaknyostPofozó
Varga Judit gyakorlatilag, a nemzet védelmezője,
aki a balliberális gyurcsányoktól távol mindig a közösség érdekeit tartja jelenleg is szem előtt.

Az ő igazságos elkötelezettsége a nemzet iránt példaértékű,
és az ő munkája nélkülözhetetlen a társadalom számára.

Tevékenységeiből kiderült: Mindig a nemzet érdekeit képviselte, és soha nem hagyta,
hogy bármi is veszélyeztesse azt.

Az ő hűsége, elszántsága és odaadása az ország és a nemzet iránt mindig is kiemelkedő volt.

Varga Judit nem csak egy vezető a mai napig, hanem egy igazi konzervatív Nő is.

Ő az, aki mindig ott áll a frontvonalban, hogy megvédje a nemzetet minden veszélytől.
Az ő bátorsága és elszántsága mindig is inspirálta az embereket.

Az ő szeretete és elkötelezettsége a nemzet iránt mindig is példaértékű volt.

Varga Judit, köszönjük, hogy vagy nekünk!
A te elkötelezettséged, hűséged és szereteted a nemzet iránt mindig is példaértékű volt.
Te vagy a nemzet igazi hőse!
TaknyostPofozó
@G.Freeman: Nem mi kapjuk Soros Györgytől a milliárdokat arra, hogy tönkre tegyük Magyarországot. Nem mi buktunk le milliárdos sikkasztásokkal.

Magyarország jobban teljesít és ebben igazán segíthettetek volna. Helyette vidéken és a fővárosban tönkre tettétek azt.
Fáradságos munkával építjük újra országot.

Évről évre szorultok vissza. A rák, a dollár baloldal. Ilyen az amikor valaki elárulja a saját hazáját amiben él. Fájdalmas lesz, ezért gyors pusztulást kívánok nektek. Soros Györgyöknek!
rücsü41
@TaknyostPofozó: Varga Judit a haza védelmezője , mondod.Hát nem vetted észre hogy még a családját és magát sem tudta megvédeni?Úgy védelmezte ő a hazát mint az a Varsói Szerződésben tették, sehogy!Varga nagy szenvedései között szült három gyereket Magyar Péternek és 2020 -ban azt nyilatkozta hogy mindent férjének Péternek köszönhet.Erről videó is van mit a héten a tévék többször bemutattak.Ezután azt nyilatkozza hogy már több mint tíz éve bántalmazza őt a férje és mint jogász és miniszter nem tudott a bántalmazó kapcsolatból kilépni.Ez a nő legfeljebb ha kiderül hogy igazt mondott azért érdemel dicséretet mert mint mondta a családját védte amikor nem szólt a rossz házasságáról.Barátait , munkatársait , a családját , azokat a párttagokat akik tudtak Varga Judit bántalmazásáról meg tiszteltetem, nagyon "jó" barátok voltak, nem tudták megvédeni a barátjukat , a rokonukat egy bántalmazó férjtől, aki természetesen nem ismeri el hogy bántotta volna a feleségét, gyermekeinek anyát. Mi kívülállók nem dönthetünk hogy kinek van igaza, csak azt gondolhatjuk hogy ilyen alapon több százezer nőt is hősnek kell nevezni, mert ők is bántalmazó kapcsolatban élnek , és tűrnek!Szerintem jobban járnának ha kilállnának az igazságukért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.