Állítólag vagy hatvan éve titkolják a kormányok a kapcsolatfelvételt a földönkívüliekkel. Ha ezt megint egy összeesküvés elméletekbe bonyolódó flúgos mondaná, senkit sem érdekelne. De Edgar Mitchell állítja, aki az Apollo 14 űrhajósa volt. A NASA cáfol.

Forrás: 123.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiwi
ha ez utóbbi igaz, akkor nem értem, hogy a fura kicsi emberek miért nem lépnek velem, civil európiaval kapcsolatba, mért csak a holdig mennek el, vagy mondjuk amerikáig. miért csak a Nasa vezetőinek mutatják meg magukat?
bogyó
ufó-nak látszó tárgyat,már sokan láttak,de "fura kicsi emberkéket" nem sokan.A Nasa-nak is csak azért sikerült,mert lezuhant(vagy lelőtték) az űrhajójuk.szerintem léteznek.
fmikee
Ha léteznek, akkor mi okuk lenne nem megmutatni magukat? Ha más bolygóról elljutottak ilyen messzire, akkor mit érdekli őket, hogy tudunk-e róluk? Mit tudnánk nekik ártani?
Daddy
Azt hittem, Mitchell találkozott velük. De hogy - most, 77 évesen hirtelen eszébejutott :) -, egyszer mintha hallott volna valamit valakitől = :D
latorkuvasz
csak azért nem vagyok teljesen hitetlen az ilyen ügyekben, mert pilóták beszélnek azonosítatlan rep tárgyakról, na most hogy mik ezek a tárgyak, azt má a franc se tuggggya
nem biztos, hogy földönkívüli

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.