Angry Birds, retrókamera, mindentudó navigáció, szótár és könyvolvasó nélkül üres kütyü az okostelefon. Összegyűjtöttük azokat az applikációkat, amelyeket mindenképpen érdemes feltelepíteni a karácsonyra kapott okostelefonra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Egy ősöreg Sony Ericssonom van, de az is csak azért, mert a 2001-es Alcatel 501-esem négy évvel ezelőtt egyszer csak elkezdte nem felismerni a térerőt - különben még mindig azt használnám. Én a mobiltelefon funkciói közül kizárólag a telefonálást, smsezést, ritkán ébresztést, meg nagy néha a feljegyzést vagy a számológép funkciót használom. A többi szerintem tök fölösleges. Minél fejlettebbé válnak a telefonok, annál jobban megölik a mindennapos emberi kapcsolatokat. Nagyon "lélekmelegítő" dolog látni, amikor a buszon egy fiatal pár két tagja ahelyett, hogy egymás kezét fogná és beszélgetne, megszállottan bűvöli a telefonja kijelzőjét (vagyis most már inkább képernyőjét), meg amikor karácsony este a családtagok félrevonulnak egymás elől és a karácsonyfa mellől, mert olyan nagyon fontos, hogy "fészbúkozzanak" (aztán ott írogatják ki azokat az üzeneteket, amelyeknek élő elmondására mind beszédtechnikailag, mind érzelmileg képtelenek, és az stimulálja őket, ha sokan "lájkolják" a butaságaikat...)
Nincs azzal gond, hogy a műszaki fejlődés halad, csak sajnos az emberek nem elég érettek hozzá, hogy mindent a helyén tudjanak kezelni.
varrólány
@Zsoel: Valahogy így van! Csak a technika fejlődik , az emberi életkörülmények pedig romlanak. Tehát hiába van okos telefon ha nincs pénz élelemre , fűtésre stb.

Én sem használok ki minden funkciót a telefonon, inkább a memóriámat használom az ne romoljon mert azt nem lehet lecserélni!
orogordog
@Zsoel: Szentestéből a facebook elvesz 5-10 percet és minden ismerős azonnal tudja mi történ nem kel összesem futni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.