Az egyre bővülő tartalomkínálat és a csökkenő árak ellenére idén minden valószínűség szerint visszaesés lesz a tévékészülékek globális piacán. A forgalom piackutatók szerint 2014-ben lendülhet fel számottevően újra, a technológiai változásoknak pedig áldozata is lesz.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemecsek
aztán szép lassan kihalunk mi is amire ezeket meg tudnánk venni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@adrenalink: Miért malacképű.? Egyébként abban is ugyanaz a színvonaltalan műsor megy.
wadnarancs
@varrólány: Mert nem tudják ,hogy a képarányt nem szabad 16:9 re állítani mert a kép ellaposodik. Természetesen a 4:3 mas képcsöves tv nem lapítja el a 4:3 ra kitalált filmet.

Persze ez nehét kérdés mert ,ha a szolgáltató 16:9 ben adja akkor vagy nem látják a kép felét vagy a régi tv-n lesz fent lent fekete csík.

Azt tudja szidni az ember amit nem ismer;)

Egyébként a plazma tv azért hal ki mert nem használható jól. Egy kis fény beszűrődik máris látja magát az ember mint a tükörben. Kicsit nekikoccan valami karos lesz. Sok a fogyaszása stb.

Az lcd nem olyan kényes és lehet látni akár szembe sütő nappal is mert nem annyira tükröződik.

Mindenki döntse el mi kell neki.

Az lcd kisebb átmérőben éri meg a plazma meg 110cm től felfele.
entero
@adrenalink: Nem mindegy hogy van beállítva, és az sem mindegy milyen típus. 500 ezer és egy millió közötti LED tv - nél már nem fogod észrevenni csak ha valóban malac van a képernyőn.
adrenalink
@entero: Miután nem vagyok sznob, ráadásul a kütyük sem hoznak lázba, ha lenne felesleges 1 millám -figyelembe véve minimális tv nézésemet - sem pocsékolnám egy műsorokkal megszakított reklámokat sugárzó eszközre. Inkább befizetném az adósságcsökkentő alapba!:)))))
másvirág
Ez a második katasztrófa a földön,amióta kihaltak a Dinószaurusz félék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.