Politejsavból készülő műanyag előállításán gondolkodik a vidékfejlesztési tárca. A tervezet, ha megvalósul, akkor akár a cukorrépa-termesztés fellendítését, illetve cukorgyár építését is generálhatja. Szerencsen évszázados múltra tekint vissza a cukorgyártás, amely évekkel ezelőtt - sokak fájdalmára - befejeződött, és egy új gyár akár a Hegyalja kapujának nevezett városban is felépülhet.

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Amit az UNIÓ -ból vásárolunk az nem cukor csak édesítőszer .A magyar cukorral is nehogy úgy járjunk mint a mézzel.Eladják külföldre, majd összepancsolva ,hígítva eladják a magyaroknak dupla pénzért !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Judka
De jó lenne, ha az uniós kvóta ellenére létre lehetne hívni egy új cukorgyárat, mondjuk Szerencsen!
másvirág
Meg kell nyugtatni az uniót nem cukorgyár ,hanem "édesség alapanyag elökészitő űzem"
létesül Szerencsen. Ha szerencsénk lesz elhiszik. :-)
jancsipapa
Indulhatna ... ,ha mondjuk lenne rá vagy tíz ,húsz milliárd forint. Ezek a cukorgyárak megvoltak ,működtek ,de szétrombolták őket . Így elértük ,hogy nálunk drágább a cukor ,mint pl.Németországban. Most drága pénzért építünk újat (újakat ) ,És nincs felelős...
gabrella
Budai ezt sem találta meg. Csak duma volt a választások előtt.
barew7
Ilyen hülye ország nincs! A vesztes II.Világháboú után az országot megszálló szovjet hatalom galamblelkű jóbarát volt a brüsszeli diktátatúrához képest!
Hellcat
Nem arról volt szó, hogy ki sem termeljük még azt a kvótát se amit megszabtak??? Elég sokan tépték a szájukat itt ezzel régebben.
kkalman
Majd következhetnek a kivágott szőlőültetvények, a vágóhídra küldött marhák, és lehet folytatni a sort, hogy mi mindent kellett felszámolni uniós kívánságra.
Most első lépésként épül(?) egy cukorgyár.
Folytathatjuk?
Folytatjuk?
Feraj49
Amit az UNIÓ -ból vásárolunk az nem cukor csak édesítőszer .A magyar cukorral is nehogy úgy járjunk mint a mézzel.Eladják külföldre, majd összepancsolva ,hígítva eladják a magyaroknak dupla pénzért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.