Magyarország legolcsóbb új autója, a második generációs Dacia Logan tágas utasteret, 75 lóerőt, 510 literes csomagtartót, szervokormányt, négy légzsákot és ESP-t kínál kétmillió forint alatt. Ráadásul már a formája is vállalható.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Soha. Ebből a pénzből veszek egy normális, jó állapotú, 5 éves középkategóriás autót, erős motorral, és még az átíratási költségekre meg tankolásra is marad.
Levendula
@Zsoel: Én sem vagyok oda a Dacia autókért, de hogyha választani kellene egy használt (jó állapotú??? 5 éves) és egy új autó közül, akkor inkább az új Dacianál maradnék...
Zsoel
@Levendula: Miért ne lehetne jó állapotban egy ötéves autó? Azt hiszed, hogy minden kocsi éjjel-nappal úton van, mint a lósz...r?
Egy jól bejáratott, megkímélt, inkább országúton, autópályán használt, garázsban tartott járgány simán lehet jobb vétel, mint az új. Először is: a fent említett előnyök mellett túl van a garanciális átvizsgálásokon is, ami már nem a te zsebedet terhelte. Az első tízezer kilométerek után a kocsin előjönnek az esetleges gyerekbetegségek, amelyeket a szervizelésekkel remélhetőleg orvosolnak. Másodszor: mentesülsz a regisztrációs díj megfizetése alól, valamint átíratáskor két azonos paraméterű, de eltérő évjáratú személygépkocsi esetén a használt autóra kevesebb a vagyonszerzési illeték, a súlyadó, és a kötelező biztosítás összege is. Harmadszor: egy új autóval csak ráfaragni lehet, a brutális értékvesztés miatt. Új kocsit venni egy csomó ablakon kidobott pénzt jelent, és itt jön képbe a "származás". Tetszik, nem tetszik: a Dacia márkanév nem cseng jól a magyar fülekben, ez pedig nagymértékben meghatározza az értékvesztést is.
Pisti271
Még az átkosban a kertszomszédom kocsijában elszakadt a kuplungbowden. Segítettem neki. Abban a kocsiban egy csavar se volt meghúzva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.