Úgy látszik, elérkeztünk (elérkezett a magyar online társadalom) egy fontos állomáshoz. Olvasom, hogy a Szoljon.hu internetes oldal egyik hozzászólása miatt, a sértett - jelen esetben egy sportszervezet vezetője - feljelentést tett a rendőrségen, amely a Delmagyar.hu információi szerint el is kérte a hozzászóló IP-címét, amelynek segítségével elindul az ügy felgöngyölítése.

Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
aha, s ezzel lóvá tesszük őket?!:D
keseruimre
szeretném azzal kezdeni, hogy szerintem és én így gondolom...
Tcat
Mégis hogy meritek így meg úgy gondolni? Mindjárt jól beperelek itt mindenkit :D
keseruimre
Tcat: én azt gondolom erről, hogy nem szeretnék semmit sem mondani. azt szeretném. :DDDD
Tcat
"Itt van viszont a másik véglet, ugyanis mostantól bárki (és gyanítom egyre többen fognak ezzel élni...) élhet a feljelentéssel, egy ártatlannak tűnő de kissé eltúlzott, esetleg vicces blogbejegyzés, egy szellemes, ámde valakire nézve sértő komment, netán egy fórumba írt hozzászólás után nem alhat nyugodtan az, aki elkövette."

Ömh na ja, ebben azért van valami, de ne így legyen...
charlie
Több ilyen ügy is volt, politukusok is jelentgettek fel forumozókat, rágalmazásért. Kiváncsi lennék, hogyha én mennék be a rendőrségre ilyesmivel, akkor mennyire röhögnének körbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.