Az emberi lustaság és a technikai fejlődés miatt. Az online fiókok 98 százaléka nyitható a legnépszerűbb párezer jelszóval.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ez egy ilyen világ. A 8 jegyű jelszó nem biztonságos, a 4 jegyű pinkód meg igen. :)
wadnarancs
Akkor a rendszergazdák csináljanak maguknak 20 darab Ł5fAg5í]Đi5°% jelszót mi meg maradunk a megszokott A12345678 nál... Akit fel akarnak törni úgyis feltörnek tökéletesen felesleges annyi jelszóval szenvedni csak a saját életünket nehezítjük meg. Az üldözési mániások meg csináljanak sok-sok megjegyezhetetlen jelszót maguknak, egészségükre!
csikknorisz
@wadnarancs: Egyetértek. Ez olyan dolog, hogy a biciklilakat-kulcsommal is ki tudnék nyitni minimum ötven ugyanolyat, a kukatároló kulcsával meg a város szinte összes kukatárolóját. De nem teszem, ha pedig meg akarnám tenni, azt kulcs nélkül is megtehetném, egyéb eszközökkel.
Betaloc
@wadnarancs: Igen, feltörnek, csak nem mindegy mennyi idő alatt.
wadnarancs
@Betaloc: Tényleg nem mindegy. Annak aki rászorul nyugodtan használjon 50 jelszót mind 20 karakterű legyen és ne legyen hasonlóság benne. Nem igazán számít szerintem ,hogy 8 óra alatt (amennyit nem érek egy crackernek sem) vagy 10 perc, a lényeg az ,hogy ne legyél célpont. Nem kell hírdetni ,hogy interneten bankolsz meg hasonló dolgok és máris lehet A123456789 a jelszó a kutyát sem fogja érdekelni..

Nekem többet ér az ,hogy az 5 éve látott weblapra be tudok jelentkezni mert tudom a jelszót és a nevet mint ,hogy jelszóemlékeztető hiányában szenvedjek másik reg miatt mert nem használtam valamit 5 évig és fingom sincs mi a jelszó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.