Ágdarálás,Ágaprítás,Faaprítás Budapesten és Pest megyében Ipari teljesítményű ágaprítógéppel vállaljuk: faágak, gallyak ágaprítását 7 cm átmérőig 10000ft/ó. A levágott, lehullott gallyak, ágak aprítva saját kertünkben környezetbarát módon hasznosíthatóak. A keletkező faapríték kiváló alapanyag komposztáláshoz, nagyszerűen használható talajtakarásra, mulcsozásra is. Ne égessük el a keletkező fahulladékot! Éljünk környezet tudatosan, védjük meg Földünket gyermekeinknek! égetés tilos égetés tilos Az ágaprítási munka időtartama jelentősen függ attól, hogy mennyire van szakszerűen előkészítve az ágaprításra szánt faanyag. Előkészítés alatt értjük a gallyazást, a fa letisztogatását, a 7 cm-nél nagyobb méretű ágak különválasztását, az aprítandó anyag rendszerezett össze készítését(nem össze dobálva). Amennyiben az előkészítést valaki elvégzi, az aprításhoz elegendő lehet egy fő gépkezelő is. Ágdarálás – Ágaprítás – Faaprítás árak Ágdarálás – Ágaprítás 2 fővel bruttó...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@zöldhulladék: hát pazarló egzisztenciát még nem sikerült meg teremtenem .nem is áhítozok rá.ami meg a zöldek ige hirdetését illeti arról csak annyit hogy én 1kg kávés zacskóban gyűjtöm a nem komposztálható háztartási hulladékot és ha megtelt akkor beviszem egy multi kukájába mert hozzám nem jár a kukás.a fa hamut meg vigye a szél ivóvízből 1200liter az éves fogyasztásom .a többi vizet érintő dolog ciszternából oldom meg.hát ekkora az én zöld a divatos dumával ökó terhelésem.gondolom hogy ön közel se jár ezekhez a számokhoz.és szerintem igen is a lehúzásról szól ez az egész.
zöldhulladék
@aremy: Örülök neki, hogy vannak ilyen emberek, ebből kellene több. Én nem jöttem semmilyen zöld dumával, ne ferdítsen folyamatosan. Nem értem miért kell az embereknek mindenkiben a rosszat keresni, belerúgni a másikba úton útfélen. A lehúzásról csak annyit, ha körül nézz a szolgáltatók között és össze hasonlítja a szolgáltatási árakat, meglátja hogy nem is vagyunk drágák. Mindenki eltudja dönteni melyik szolgáltatót választja, nem fegyvert tartanak a tarkójához a szolgáltatás megrendeléséhez. Ez nem kötelező, ez egy lehetőség a sok közül!
aremy
@zöldhulladék:nekem ez akkor se gyerebe.
zöldhulladék
@aremy: Megértem és nem is tisztem győzködni, csak próbáltam az Én álláspontomat kifejteni a támadásokra. Megértetni, hogy nekem sincs ingyen semmi, aki hivatalosan végzi ezt a tevékenységet, mint Én is, annak nem kevés költséggel is számolnia kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.