Az első fél évben 81-szer próbáltak adatot kérni a magyar hatóságok, egyik sem járt sikerrel. Világszinten 50 ezres a nagyságrend.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" A Népszava megjegyzi, hogy a jelentés Magyarországra vonatkozó táblázata szerint a cég eddig még egyszer sem adott ki információt a magyar hatóságoknak."

Ha ez igaz, akkor a fészbukról a törvénytelen és mind ez ideig büntetlen gazdájú Kubatov-lista nem bővül!
Rezsimjellemző az állandó, folyamatos adatgyűjtés mindenről és mindenkiről!
maci0427
Facebook -ot nem is nézek ! Öl - butít és nyomorba dönt ! Sokan elbújnak és álcázva ontják az észt és a hülyeséget és álcázva szidják -alázzák meg a másikat és mindenkit akit csak akarnak,azt feltételezve,hogy sose találják meg őket ! Normális -őszinte véleményt már nem is lehet ott leírni ,mert a trágár hozzászólásokat normális ember képtelen elviselni ! Igaz itt a Propelleren is így írogatunk,de talán megpróbálunk itt egy kicsit viselkedni,úgy vettem észre ! De azért kivétel itt is van,mert van egy - két elvetemült őrült ember !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.